AK Parti'den Mansur Yavaş'a: Göstermelik adımları bırakın...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın sosyal medyadan paylaştığı ulaşımda 06.00-06.45 arası indirim uygulanması için UKOME toplantısının gerçekleştirileceğini söylemesi üzerine AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan Yavaş'a yanıt verdi.
Ankara Masası
|
10 Nisan 2022, Pazar - 01:13
AK Parti'den Mansur Yavaş'a: Göstermelik adımları bırakın...

Ankara'da ulaşıma gelen zamlar tartışma konusu olmaya devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan ve AK Parti'den açıklamalar peş peşe geliyor.

AK Parti'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın paylaşımına yanıt geldi.

Mansur Yavaş: UKOME'de gündeme getireceğiz

Mansur Yavaş'ın dün akşam saatlerinde paylaştığı ve ''Sabah trafiğini rahatlatmak ve Ankaralının bütçesine katkı sağlamak için sabah 06.00-06.45 saatleri arasında tam biniş ücretinin 4.5 TL’ye indirilmesini UKOME toplantısında gündeme getireceğiz. Kabul edilmesi ve sistemin uyumlu hale getirilmesiyle uygulamaya hemen başlayacağız.'' şeklindeki ifadelerine AK Parti'den yanıt geldi.

Hakan Han Özcan: Göstermelik adımları bırak

Yavaş'ın paylaşımına yanıt veren AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan konuyla ilgili olarak ''Sayın Mansur Yavaş göstermelik adımları bırakın. Gerçekten Ankara halkını düşünüyorsanız, otobüslere ve diğer ulaşım esnafına veto ettiğiniz desteği getirin meclise. Otobüs ücretlerini 4,5 TL’ye geri çekin. Algı değil gerçek indirim istiyoruz.'' şeklinde yanıt verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1420228/ak-partiden-mansur-yavasa-gostermelik-adimlari-birakin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.