Devlet Bahçeli: Adayımız belli, siz neyi bekliyorsunuz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Adayımız belli sizin adayınız ne zaman ortaya çıkacak. Neyi bekliyorsunuz. Korkmayın, kaçmayın ipe un sermeyin, ilan edin adayınızı" dedi.
Ankara Masası
|
12 Nisan 2022, Salı - 10:56
Devlet Bahçeli: Adayımız belli, siz neyi bekliyorsunuz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,partisinin grup toplantısında konuştu.

Cumhurbaşkanı adaylarının belli olduğunu belirten Bahçeli muhalefete seslenerek "Adayımız belli sizin adayınız ne zaman ortaya çıkacak. Neyi bekliyorsunuz." dedi.

Bahçeli açıklamalarında şu ifadeleri kullandı;

"Güçlü bir devlete, tarihi ve kültürel birikimiyle öne çıkmış bir millete sahip olmanın önemi daha iyi görülecektir. Devletini kaybetmiş toplumlarla, iç barışını sağlayamamış devletlerin yol açtığı vahim karmaşa dünya genelinde büyük krizlere davetiye çıkarmıştır.

Meselenin can alıcı noktası, çözümün bir parçası olabilmektir. Yapmak yerine yıkmayı tercih edenlerin bu düşüncemizi anlamasını beklemesek de üzerinde biraz tefekkür etmelerini beklemek en tabii hakkımızdır. Vatan namustur, namusun fiyatı ve ekonomik değeri olamayacaktır.

Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde 'Atatürk'ü anlamak' konulu ders verdiği medyaya yansımıştır. Anlattığı nedir? Bilmediği ve tanımadığı bir kişiyi anlatmaya çalışmak sadece cahillere özgü bir tutumdur. Atatürk tam bağımsızlıktır, Kılıçdaroğlu ve zillet ittifakı tam bağımlılıktır. Atatürk inanmış bir Türk milliyetçisidir, Kılıçdaroğlu ve zillet ittifakı kimliksiz, kalpsiz ve kapasitesizdir. Zillete kulak verirsek battığımızı, bittiğimizi, heder olduğumuzu söylüyorlar. Bağımsız bir vicdan, hür bir kafa eşliğinde ışık diye ateşe koşanları uyarıyoruz.

"Zamlar gelip geçicidir"

Haksızlıklar elbet telafi edilir. Ekonomik sıkıntı varsa inanç birliği, güç birliği yapar hepsini aşarız. Mağduriyet yaşayan varsa hak ettiği sosyal ve ekonomik seviyelere çıkarılır. Geleceğimizin çok daha iyi olacağını bilmek ve buna inanmak zorundayız. Akıntıya karşı kürek çekemeyiz. Bugün yoksa yarın olacaktır, bugün eksikse yarın tamamlanacaktır. Yeter ki Türkiye Cumhuriyeti var olsun. Fiyat artışları, zamlar, hayat pahalılığı gelip geçicidir. Müslüman'a karamsarlık haramdır.

"Kılıçdaroğlu ve zillet ittifakı neyden bahsediyor?"   

Türkiye'nin zora girmesini siyasal rant olarak görenler tek kelimeyle kifayetsiz muhterislerdir. Bunları Türk milletinin ekmeğine, emeğine hasıl olmuş meymenetsizlerdir. Dangıl dungul konuşan Kılıçdaroğlu ve zillet ittifakı neyden bahsediyor? Hisarımızda gedik açtırmayız, kalemizi düşürmeye çalışanlara göz açtırmayız. Bütün yalanların maskesini indirmek, bütün oyunları bozmak için tetikte bekleyen belagat kuvvetidir.

"Ne zaman ortaya çıkacak?"

Kaşıkçı davasını kasten çarpıtanlar, Türkiye'nin 3-5 kuruşa adaleti sattığını iddia edenler zillettedir. Türkiye'nin bir maratoryuma gireceğini yazıp çizenler zillettedir. Zamlardan şikayet edip sonra da İstanbul'da toplu taşıma araçlarına zam yapanlar zillettedir. Terörist Demirtaş ve Sorosşu Kavala'nın mahkeme kararları için "şaibeli" diyenler zillettedir. O mu olsun bu mu olsun yoksa bir tavşan adayı ifşa edelim de asıl adayı geride mi tutalım arayışları zillet bir senaryodur. Henüz küresel efendileri bir aday işaret etmemiştir. Birbirinin kuyusunu kazıp aday enflasyonuyla vakit geçirenlere diyorum ki, bizim adayımız, Cumhur İttifakı'nın adayı bellidir. Sizin çürük adayınız ne zaman ortaya çıkacaktır? Neyi bekliyorsunuz? Kripto talimatların yolunu mu gözlüyorsunuz? Gösterin adayınızı. Cumhurbaşkanı adayını belirlemekten mahrum ve aciz bir ittifakın Türkiye'yi yönetmesinden bahsetmek mümkün müdür? Zillet ittifakının belirleneceği adayının göstermelik olacağına göre, müstakbel başbakan da hazır da beklediği biliniyorken bu kadar ayak oyununa, polemiğe ne gerek var? Korkmayın, kaçak güreşmeyin, cambazlığa heves etmeyin ilan edin adayınızı da boyunuzun ölçüsünü görelim. 

" Türkiye Cumhur İttifakı'yla yükselecektir"

Kılıçdaroğlu etap etap Türkiye Cumhuriyeti'nin sabrını test eden bir zırvadır, zorbadır, zillettir. İçinde bulunduğumuz zor günler yakında geride kalacaktır, Türkiye Cumhur İttifakı'yla yükselecektir.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1422424/devlet-bahceli-adayimiz-belli-siz-neyi-bekliyorsunuz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.