Buğra Buyrukçu'dan zayıflama önerileri

Akapunkturist- Fitoterapist Dr. Buğra Buyrukçu, basen ve göbek yağlarını eritme yöntemleri anlattı. Buyrukçu zayıflamak isteyip zayıflayamayanlar için de önerilerde bulundu.
Ankara Masası
|
21 Nisan 2022, Perşembe - 17:25
Buğra Buyrukçu'dan zayıflama önerileri

Ankara Masası Yaşam programında Gaye Derekaya'nın konuğu olan Akapunkturist- Fitoterapist Dr. Buğra Buyrukçu zayıflama yöntemlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Özellikle göbek ve basen bölgelerindeki yağların insanlar için sıkıntı oluşturduğunun altını çizen Buyrukçu, bu bölgelere müdahale edilmeden bu yağlardan kurtulamayacağına vurgu yaptı.

Buyrukçu "Kadınlarda basen erkeklerde göbek toksinlerin biriktiği yer. Karaciğer toksinleri yok ediyor ancak yok edemediği toksinleri göbekte basende depoluyor. İki yerde bu birikiyor. Bu toksinlerin etrafı yağla kaplanınca bundan kurtulmak zor oluyor." dedi.

Bu yağlardan kurtulmak için 6 ayrı yöntemin olduğunun aktaran Buyrukçu şunları söyledi;

1) Elektro lipoliz

2) Akupunturla lipoliz

3) Mezoterapik lipoliz

4)Soğuk lipoliz

5)lazer lipoliz

6)Radyofrenkas lipoliz

Buyrukçu en başarılı yöntemin elektro lipoliz yönetimi olduğunu vurguladı.

Zayıflama öneri

Zayıflama için önerilerde bulunan Buyrukçu dikkat edilmesi gereken noktalara değindi.

Buyrukçu;

1) Çok iyi uyumak: Eğer uykunuz kötüyse bilin ki zayıflamanız çok zor

2) Çok iyi su içmek: 80 kiloluk bir kişinin 3 litre su içmesi lazım

3) Ara öğünü kaldırmak: Ana öğünle besleneceğiz. 2 öğün yiyeceğiz ve akşam 6’dan sonra bir şey yemeyeceğiz.

4)Protein ağırlıklı beslenmek

Akapunkturist- Fitoterapist Dr. Buğra Buyrukçu bu maddelere dikkat edildiğini takdirde 7-8 kilo zayıflanabileceğini iddia etti.

" Neden zayıflayamıyoruz?"

"Neden zayıflayamıyoruz?" sorusunun  çok önemli bir soru olduğunu aktaran Buyrukçu, diyete rağmen zayıflanamıyorsa bunun incelenmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Zayıflamamıza yol açan ana faktörler olabileceğini aktaran Buyrukçu, sorunu madde anlattı;

1)Metabolik hastalıklar olabilir: Tiroid, böbrek, karaciğer ile ilgili bir hastalık olabilir veya o dönemde kullanılan bir ilaç olabilir. Bunların öncelikle incelenmesi lazım. İnceleme sonucunda bir şey çıkmaz metabolik dengeye bakmamız lazım. Detoks bunlara çözüm olabilir.

2)Kabız insanlarda bağırsakta bazı toksinleri, taş gayta dediğimiz yapıları tutabiliyor. Biz bu durumda lavman yapıyoruz, sonrası hasta kilo vermeye başlıyor.

3) Psikolojik sorunlardan dolayı kilo verme sorunu var. Kişi bilinç altında kilo veremeyince inanırsa veya kilolu olmadığını düşünüyorsa o zaman bilinç altı yağ metabolizmasını olumsuz etkileyebiliyor. Zayıflamada sorun yaşayan hastalara psikoterapi uyguluyoruz.

4)Psikolojik yeme bağlılığı: Sıkıntılı dönemlerinde yeme bağımlılığına yakalanan bir kişilere yönelik bir tedavi yöntemi geliştirilmediği sürece, istediği kadar diyet yapsın, akupunktur olsun başka bir şey olsun maalesef başarılı olmuyor.

5)Fitoterapi: Örneğin İlla tatlı istediğinde bulunan birisine bitkisel yöntemler uyguluyoruz. Bunu şeker hastalarında da kullanıyoruz. Eczanelerden alınan bitkisel tabletleri kullanıyor.

"Peki nasıl zayıf kalacağız?"

Dikkat ettiğim zaman zayıflıyorum fakat sonra hızlıca geri kilo alabiliyorum diyenlere seslenen Buyrukçu, “Buradaki en önemli şey zayıfladıktan sonra mutlaka ve mutlaka bağırsak duvarınızı tedavi ettirmelisiniz. Peki bunu nasıl yapacağız? Zayıflama döneminde yaptığımız diyette meyveyi çıkartacağız. Meyvelerde bulunan fruktoz bağırsak duvarının onarımını bozduğu için hızlı kilo aldırıyor. 1,5- 2 ay meyvesiz bir dönem geçirilmeli. Zayıflamanız bittikten sonra 3 ürün kullanılmalı. Bir biotin, iki glutamin, üç riboz alacağız. Bunlar bağırsak duvarımızın ihtiyacı olan şeyler. Ortama 2 ay kadar kullanacağız, 2 ay sonra omega-3 desteği alıp 6 ayda probiyotik kullandığımızda bağırsaklarımız sağlam kalacaktır." ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1442192/bugra-buyrukcudan-zayiflama-onerileri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.