Murat Köse: Yavaş kasıtlı olarak ANKAPARK sorununu çözümsüzlüğe götürüyor

Mamak Belediye Başkanı ve ABB AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse ANKAPARK'ta yaşanan süreçle ilgili açıklamalarda bulundu. Murat Köse, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ANKAPARK sorununu kasıtlı olarak çözümsüzlüğe götürdüğünü ve geçmişi kötülemek için bunun yapıldığını söyledi.
Ankara Masası
|
23 Nisan 2022, Cumartesi - 21:04
Murat Köse: Yavaş kasıtlı olarak ANKAPARK sorununu çözümsüzlüğe götürüyor

Mamak Belediye Başkanı ve ABB AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse CNN Türk Masası'nda Ankara'da yaşananlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

ANKAPARK üzerinden yapılan tartışmaları değerlendiren Murat Köse konuyla ilgili olarak şunları söyledi;

''ANKAPARK Ankara'nın vizyon projelerinden birisidir. Faaliyete de geçti. Ama nasıl olduysa ilişkiler sonucunda kullanılamaz bir hale geldi. Orada milli bir servet var. Bu yapı daha güzel bir hale getirilebilirdi. Burada gereksiz bir siyasi kavgadansa daha yapıcı olunması gerekirdi. Verdiği rakamlar da doğru değil. O miktarın yarısı kadar bir miktar var. Ama artık bu geçmişte kaldı. Biz önümüze bakacağız. Hazır bir proje var. Burayı hayalet parka dönüştürerek burayı bir ucube olarak göstermek istiyor. Buna hakkı yok. Bunu çok daha güzel bir hale getirebilirdi. Orası çürüyor. Yarın bir gün devraldığı zaman bunu ne yapacak? Şirketle anlaşmak adına oturmadı bile kendisi.''

http://www.ankaramasasi.com/haber/1445711/murat-kose-yavas-kasitli-olarak-ankapark-sorununu-cozumsuzluge-goturuyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.