Murat Köse: Ankara'ya kene gibi yapışmışlar

Mamak Belediye Başkanı ve ABB AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse geçtiğimiz günlerde ABB meclisinde gündeme getirdiği ''Kabile'' yönetimini katıldığı canlı yayında bir kez daha gündeme getirdi. Köse bu yapının Ankara'ya kene gibi yapıştığını ve Ankara halkının kaynaklarını tükettiğini söyledi.
Ankara Masası
|
23 Nisan 2022, Cumartesi - 21:52
Murat Köse: Ankara'ya kene gibi yapışmışlar

Mamak Belediye Başkanı ve ABB AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse CNN Türk Masası'nda Ankara'da yaşananlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Murat Köse geçtiğimiz günlerde ABB meclisinde gündeme getirdiği ''Kabile'' yönetimi iddiasını yineledi. Bu iddiaları isim vererek yüzlerine karşı söylediğini belirten Köse ''Oradakiler çıkıp bu yalandır diyemediler.'' ifadelerini kullandı.

Murat Köse'nin konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde;

Ankara'ya kene gibi yapışmışlar

Ben bunları anlattığım zaman beni konuşturmak istemediler. Mansur Yavaş ayağa kalktı protesto etti. Meclis üyeleri meclisi terk etti. Bizim şahsi olarak bir derdimiz yok kendisiyle. Kendisi Türkiye Cumhuriyeti'nin Başkent'i Ankara'yı kabile anlayışıyla yürütüyor. CHP'yi umursamıyor İYİ Parti umurunda değil. Biz de bunu savunuyoruz. ABB gayri nizami bir yapı tarafından yönetiliyor. Bu yapı Ankara'nın kaynaklarını heba ediyor. Tüm Ankara'ya kene gibi yapışmış ve Ankara halkının kaynaklarını emiyor. Bu yapının dürüst bir şey üretmesi mümkün mü?

Yapının sendika çalışması

Sendikalarla ilgili bir çalışma yaptı bu yapı. Bu yapı işçileri bir araya toplayarak sendika üyeliklerinin değiştirilmesi için küfürlerle tehdit ettiler. Önceki hakim sendika yapısı şuandaki ile farklı.

Ben bunları anlattım sekiz gün geçti. Oradakiler çıkıp ''bu yalandır'' diyemediler.

Talimatla CHP'li meclis üyesini dövdüler

Bu çetenin mensuplarından bir tanesi ABB'de CHP'li bir meclis üyesini tekme tokat dövüyor. Bir pastanenin önünde herkesin içerisinde. Bunu nasıl kim açıklayabilir. Bu yapı her türlü şiddeti uyguluyor. Bu darp konusunda talimat veren de yine bizim dile getirdiğimiz kabile üyelerinden birisi. Devamında bu CHP'li üyenin de görevi değiştirildi.

Benim gözümün önünde AK Parti'li meclis üyesini tehdit ettiler

Yine bu yapı belediye meclisinde benim gözümün önünde AK Parti'li bir belediye meclis üyesini tehdit etti. Bu talimatı da Mansur Yavaş'ın verdiği söyleniyor. Bu konu da hukuka taşındı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1445781/murat-kose-ankaraya-kene-gibi-yapismislar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.