Ali Hikmet Akıllı'dan Ali Kuşçu Bilim Merkezi ihalesine ilişkin sorular

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, Ali Kuşçu Bilim Merkezi'nde çıkan yangının ardından Mamak Belediyesi ile AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl'ün davalık olmasına ilişkin "AK Parti İl Başkanlığı ya da AK Parti Genel Merkezi bu ilçe başkanı hakkında herhangi bir disiplin soruşturması yapmış mıdır?" diye sordu.
Zeliha Demirci
|
28 Nisan 2022, Perşembe - 22:49
Ali Hikmet Akıllı'dan Ali Kuşçu Bilim Merkezi ihalesine ilişkin sorular

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in konuğu olan CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin, Ali Kuşçu Gök Bilim Merkezi’nin inşaat ihalesini önceki dönem yardımcısı olan AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl’e vermesi, ihale projesine kullanılan kötü malzemenin yangına sebep olduğu suçlamasıyla ilçe başkanı Sarıgöl’e dava açmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Akıllı, konuyu yakından takip ettiklerinin altını çizerken, bir usulsüzlük yapıldığının ortada olduğunu söyledi. 

"Disiplin soruşturması yapmış mıdır?"

Yaşananlara ilişkin AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'a sorular yönelten Akıllı "AK Parti İl Başkanlığı ya da AK Parti Genel Merkezi bu ilçe başkanı hakkında herhangi bir disiplin soruşturması yapmış mıdır? Kendi mensubu olduğu bir belediyeye iş yapan müteahhit hakkında, belediye tarafından açılan davada haksız bir kazanç elde etmiş iddiası var. Peki AK Parti bu ilçe başkanı hakkında ne yaptı bugüne kadar?" ifadelerini kullandı.

Sunucu Fatih Atik'in " Ben herhangi bir işlem duymadım" demesi üzerine Akıllı, Hakan Han Özcan'ın bunlara cevap vermesi gerektiğine vurgu yaptı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1460923/ali-hikmet-akillidan-ali-kuscu-bilim-merkezi-ihalesine-iliskin-sorular
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.