Altındağlılara 500 bin maske

Ankara Masası
|
15 Mayıs 2020, Cuma - 17:59
Altındağlılara 500 bin maske

Altındağ Belediyesi, ilçe genelinde 500 bin ücretsiz maske dağıttı.

Altındağ Belediyesi, salgının ilk gününden itibaren, alınan hijyen tedbirlerini ivedilikle hayata geçiriyor. Belediye ekipleri, 390 bin nüfuslu Altındağ'da her yaştan vatandaşların korona virüsten korunması için ne gerekiyorsa yapıyor. Bu çerçevede vatandaşların temel ihtiyacı haline gelen koruyucu maskeyi, ilçe genelinde ücretsiz dağıtmaya devam ediyor.

Altındağ Belediye Başkanı Doç.Dr. Asım Balcı, “İlk günden beri bu mücadeleye önemli katkılar sağladık, elimizden gelen tüm desteği vermeye çalıştık. Koruyucu maske kullanımı ve maskeye duyulan talep giderek artınca, vatandaşlarımıza bu konuda da destek verdik. İlçe genelinde 500 bin adet ücretsiz maske dağıttık” dedi.

“Kendimiz üretip paylaştık”

Altındağ Belediyesi’nin kendi maskesini ürettiğini hatırlatan Başkan Balcı “Koruyucu maskeye duyulan talep artınca, kendi maskemizi kendimiz üretmeye karar verdik. Bu nedenle hemen maske dikim atölyesini kurduk. Bu atölyede Altındağlı kadınlarımız gönüllü olarak çalıştılar. Hepsi becerilerini milletimiz için, vatandaşlarımızın, halkımızın sağlığı için ortaya koydu. Biz de üretilen maskeleri Altındağlı hemşehrilerimizle paylaştık.”  ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/14612/altindaglilara-500-bin-maske
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.