Belediye İşlemlerine Koronavirüs Önlemi

Ankara Masası
|
06 Nisan 2020, Pazartesi - 10:36
Belediye İşlemlerine Koronavirüs Önlemi

Altındağ Belediyesi, Koronavirüsle mücadele kapsamında, önceden belediyeye gelerek yapılan iş ve işlemleri online platforma taşıdı.

Altındağ Belediyesi’nin, hayata geçirdiği yeni sistem sayesinde, vatandaşlar belediyedeki iş ve işlemlerini evlerinden çıkmadan yapabiliyor. Önceden vatandaşların Altındağ Belediyesi’ne gelerek yürüttükleri bazı işlemler için belediye binasına gelmesine gerek kalmadı. Altın Masa Çağrı Merkezi, vatandaşların işlerini kolaylaştırmak için 24 saat mesai yapıyor.  

Altındağlı vatandaşların evlerinden çıkmasına gerek kalmaması için yeni uygulamalar ve tedbirler hayata geçirdiklerini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, “Vatandaşlarımız belediye binasına gelmeden tahakkuk bilgilerini sorgulayabilir, arsa rayiç bedeli sorgulayabilir, sicil ve beyan bilgileri ile tahsilât bilgilerini sorgulayabilir. Ayrıca belediyemizin www.altindag.bel.tr adresindeki web sitesi aracılığıyla, bina metrekare maliyetlerini, aşınma paylarını, arsa birim değerlerini ve emlak beyanlarını öğrenebilir” açıklamasında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/3910/belediye-islemlerine-koronavirus-onlemi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.