Alanyaspor’da 3 imza birden

Transfer çalışmalarını sürdüren Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor, santrfor Khouma Babacar, sol bek Francois Moubandje ve genç kaleci Ahmet Çağrı Güney için imza töreni düzenledi.
IHA-20200907AW108610
|
07 Eylül 2020, Pazartesi - 15:43
Alanyaspor’da 3 imza birden

Törende Khouma Babacar, Francois Moubandje ve genç kaleci Ahmet Çağrı Güney, kendilerini turuncu-yeşilli yapan imzayı attı.

Senegalli 27 yaşındaki santrfor Khouma Babacar'ı İtalya’nın Sassuolo kulübünden satın alma opsiyonuyla 1,5 yıllığına kiralayan Alanyaspor, Dinamo Zagreb takımından 30 yaşındaki sol bek François Moubandje’yi de bir yıllığına kiralık olarak kadrosuna dahil etti. 

Turuncu-yeşilli ekip, Bursaspor’dan da genç kaleci 17 yaşındaki Ahmet Çağrı Güney’i satın alma opsiyonu ile 2 yıllığına kiraladı. 

İmza töreninde konuşan Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Babacar'a aralarında Türkiye'den takımların da yer aldığı çok sayıda kulübün talip olduğunu, ancak yıldız oyuncunun kendilerini tercih ettiğini belirtti.

Çavuşoğlu, Sassuolo kulübü ile Babacar'a teşekkür etti.

Dinamo Zagreb’in oyuncusu François Moubandje'nin ülkesinin milli takımında da oynadığına işaret eden Çavuşoğlu, sol bek mevkiindeki açığı böylece giderdiklerini söyledi. 

Çavuşoğlu, 2 yıllık satın alma opsiyonuyla Bursaspor’dan kiraladıkları kaleci Ahmet Çağrı Güney’in geleceği parlak bir milli takım kalecisi olduğunun altını çizdi.

"1-2 transfer daha belki olabilir"

Hasan Çavuşoğlu, "Alanyaspor olarak eksiklerimizi hemen hemen tamamladık diyebiliriz. Bundan sonra 1-2 transfer daha belki olabilir ama takımımızın eksik olan bölgelerine transferleri tamamlamış bulunmaktayız” dedi.

“Hep beraber yine çok güzel şeyler yapacağız”

Pandemiden dolayı sezonun ilk yarısının seyircisiz oynanacağını hatırlatan Çavuşoğlu, "İnşallah ikinci yarıda taraftarlarımız ile buluşuruz. Onlar da bizden dua ve desteklerini eksik etmesinler. Onlara her zaman minnettarız. Hep beraber yine çok güzel şeyler yapacağız” diye konuştu.

Babacar :“Başarıya takım arkadaşlarımla birlikte ulaşacağız”

Senegalli santrfor Babacar,  “Burada olmaktan çok mutluyum. Başarı için buradayım. Umarım bu başarıya takım arkadaşlarımla birlikte ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

Moubandje: “Elimizden geleni yapacağız”

Sol bek Moubandje, Alanyaspor’un Avrupa Ligi’nde oynayacak olmasının önemli olduğunu belirterek, “Geçen sene oynadıkları maçları kontrol ettiğimde takım çok iyi bir performans ortaya koymuş. Burada sizin huzurunuzda başkan beye bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Çünkü bize güvendi. Bize bu formayı emanet ediyor. Biz de elimizden geleni yapacağız. Çok çalışıp bu emaneti iyi bir şekilde temsil etmeye çalışacağız” dedi.

Ahmet Güney: “Bu camiaya layık olabilmek için çok çalışacağım”

Genç kaleci Ahmet Güney ise, “Süper Lig’in yükselen yıldızında olduğum için çok mutluyum. Kapısından girdiğim ilk günden beri profesyonelliği ve aile ortamını hissediyorum. Tekrardan başkanımıza bana güvendiği için çok teşekkür ediyorum. Bu camiaya layık olabilmek için her zaman çok çalışacağım.” şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/148193/alanyasporda-3-imza-birden
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.