Yetkin Öztürk "Ana Kız Aşkını Dinle" etkinliğinde Ankaralılara seslendi

"Ana Kız Aşkını Dinle" etkinliğinde konuşan İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Meral Akşener'i başbakan yapma sözünü aldı.
Zeliha Demirci
|
08 Mayıs 2022, Pazar - 18:30
Yetkin Öztürk "Ana Kız Aşkını Dinle" etkinliğinde Ankaralılara seslendi

Başkent'te İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk'ün önderliğinde, Atatürk Kapalı Spor Salonunda "Anneler Günü" coşkuyla kutlanıyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in katılımıyla gerçekleşen "Ana Kız Aşkını Dinle" etkinliğinde Aşkın Nur Yengi ve Allegra Ensemble sahne aldı.

Etkinliğin başında kürsüde konuşan  Yetkin Öztürk,

"Geleceğimizi inşa edecek annelerimiz, kadınlarımız... Onların anneler günü için buradayız. Sayın Genel Başkanım başta şahsınız ve salonu şereflendiren annelerimiz, kadınlarımız ve şüheda makamına ulaşan şehitlerimizin anneleri olmaz üzere tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum ve gününü kutluyorum. İyi ki varsınız.

Ülkemiz çok sıkıntılı günlerden geçiyor. Bugünlerde bu salonda bulunan gençlerimiz sizlerin geleceği için, bir tebessüm için buradayız. 2 yıldır salonlar kapalı. Tiyatrolar, konserler, etkinlikler yok. Ülkeye nasıl 'anne eli değerse her yer bahar havasında olacak' diye yola çıktıysak Sayın Genel Başkanımızla, liderimizle de ülkeye güneş açacak, her yer çiçeklerle donatılacak." ifadelerini kullandı.

"Başkent'ten tüm teşkilat mensuplarımızdan bir söz almak istiyorum" diyen Öztürk, bu yazın çok önemli olduğunu söyleyerek Meral Akşener'i başbakan yapma söz aldı.


http://www.ankaramasasi.com/haber/1488963/yetkin-ozturk-ana-kiz-askini-dinle-etkinliginde-ankaralilara-seslendi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
ülküdaş
09 Mayıs 2022, 10:20
23 nisan da mı yapacaksınız ahaahhhaaa...