Köpeklerin saldırdığı kadın ölümden döndü

Ankara'da başıboş gezen köpekler sitede yürüyüş yapan kadına saldırdı.Canını zor kurtaran kadının yaşadığı korku dolu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Ankara Masası
|
20 Mayıs 2022, Cuma - 14:48
Köpeklerin saldırdığı kadın ölümden döndü

Dehşet veren olay Çankaya ilçesinde yaşandı.

Çankaya Belediyesi tarafından  önlem alınmayan ve sürü halinde gezen başıboş sokak köpekleri, işgal ettikleri bir sitede kucağında köpeği ile yürüyüş yapan 48 yaşındaki  Ayşe Zülal Oruç Levent'e saldırdı.

Neye uğradığını şaşıran kadın,sokak köpeklerinden kendini ve kucağındaki köpeğini kurtarmaya çalıştı.Ölümden dönen kadının yaşadığı o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Şikayet etti,Belediyen cevap gelmedi

Çevreye korku salan sokak köpekler için vatandaşların  Çankaya Belediyesine şikayette bulunduğunu ve hiçbir cevap alamadığı öğrenildi.

Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Ayşe Zülal Oruç Levent' yetkililerden yardım istedi.

3 ay iş göremez raporu aldım

Levent;'' Sitemizin bahçesinde gezerken 6 tane köpek sürüsünün saldırısına uğradım. Vücudumun kol, sırt ve basen kısmından kepçe şeklinde parça koparılmak suretiyle yaralandım. Hemen akabinde vücuduma 8 dikiş atıldı. Tüm gece hastanede müşahede altında kaldım. 3 ay iş göremez halde raporlu, istirahatli evde kalmak zorunda kaldım. Bunun üzerine tabi ki Çankaya Belediyesine, Ankara Büyükşehir Belediyesine vesaire sesimizi duyurmaya çalıştık ancak hiçbir yaptırım olmadı. Sonrasında avukatımla beraber dava açtık. Şu an dava sürecindeyiz ancak ben ilk değilim. Son 1 ay içerisinde sitemizde, 3-4 sakinimize daha ısırılmak suretiyle köpekler saldırdı” ifadelerini kullandı.


İHA

http://www.ankaramasasi.com/haber/1512406/kopeklerin-saldirdigi-kadin-olumden-dondu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.