Ahmet Akın: “ Ak Parti iktidarı, vatandaş nezdinde sonlanmıştır”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Ak Parti’nin milletten ve seçimden korktuğunu belirterek, “Ak Parti iktidarı, vatandaş nezdinde sonlanmıştır. Değilse biz seçime dünden razı, bugünden hazırız” dedi.
Ankara Masası
|
24 Mayıs 2022, Salı - 13:17
Ahmet Akın: “ Ak Parti iktidarı, vatandaş nezdinde sonlanmıştır”

Ahmet Akın, Ankara Masası canlı yayınında Genel yayın Yönetmeni Fatih Atik’in konuğu oldu.

İktidarın ekonomide çöküşün kitabını yazdığını anlatan Akın, milletin kaynaklarının 5 şirkete aktarıldığını belirtti.

Akın, ülkeyi yönetenlerin halkın onlara emanet ettiği bütçeyi babalarının parasından daha rahat harcadıklarını vurguladı.

Milletin aklıyla alay edenleri gördüğünü kaydeden Akın, “Biz, sokakta, çarşıda ve pazarda görüyoruz esnafın çilesini. Esnaf, beni çağırıp ‘2. el ayakkabı istiyorlar bizden’ diyor. Ama bunu sesli söyleyemiyor. Çünkü, vatandaşı, esnafı, sanayiciyi, tüccarı, ev insanını korkutma stratejisini izliyorlar. Bu doğru değil” şeklinde konuştu.

Ahmet Akın şöyle devam etti:

“Siyaset korkarak değil hodri meydan diyerek yapılır”

“ Vatandaşı korkutarak susturamazsınız. Ne zaman konuşur? Sandıkta konuşur. Peki, biz neden erken seçim istiyoruz? Erken de değil, hemen seçim istiyoruz. Ak Parti iktidarı seçimden korkuyor. Ak Parti iktidarı milletten korkuyor. Ak Parti iktidarı kaybedeceğini biliyor ve korkuyor. Korkarak siyaset olmaz. Siyaset, hodri meydanla yapılır.”

"Vatandaş sandıkta iktidardan hesap soracak”

“ Vatandaş konuşamıyor olabilir ancak korku ile insanlar tehdit edilebiliyor ama sandıkta hesabını soracak. Milletin aklı ile alay eden edenlerden, ülkenin yöneten en üs tepesinden, en aşağısına kadar bu millet hesap soracak. Değilse getirsinler sandığı, nasıl milleti kandırarak biz size fedakarlık yaptık diyorlarsa asıl fedakarlığı vatandaşın nasıl iktidarı yapıp göndereceğini görecektir.”

“ Ak Parti iktidarı, vatandaş nezdinde sonlanmıştır”

“ Ak Parti iktidarı, vatandaş nezdinde sonlanmıştır. Değilse biz seçime dünden razı bugünden hazırız. Getirsinler sandığı götürelim. Bu saatten sonra iktidarın bir gün daha fazla kalması bu ülkede, milletin sırtına bir yük daha demek. Gözleri parıltılayanlardan tutunda, milletin aklı ile alay edenlerden tutunda, emekliyi süründürenlerden tutunda, ev kiraları ödenemeyenlerden tutunda, Türk milliyetçiliği ayaklar altına alından tutunda ne isterseniz var. Ülkeyi yaşanamaz bir duruma getiren AK Parti iktidarıdır . Ak Parti iktidarının sonu milletin nezdinde gelmiştir.”

“Vatandaş Millet İttifakı ile kalkınmacı politikalar görmek istiyor”

Artık vatandaşın  yeni bir dönüşüm, Millet İttifakı ile yeni kalkınmacı politikalar görmek istediğinin altını çizen CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, “ Çiftçinin kalkındığı, esnafın büyüdüğü, evlatlarımızın ülkesini terk etmek istemediği, ülkesinde yaşayarak hizmet etmek istediği bir Türkiye'yi el birliği ile inşa edeceğiz” dedi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1524388/ahmet-akin--ak-parti-iktidari-vatandas-nezdinde-sonlanmistir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.