Mamak'ta ''köşe bucak'' temizlik devam ediyor

Mamak Belediyesi, ilçe genelinde her mahalle, cadde ve sokağının temiz olması adına “Daha Temiz Mamak” sloganıyla başlattığı ve her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirilen köşe bucak temizlik çalışmalarını sürdürüyor.
Ankara Masası
|
27 Mayıs 2022, Cuma - 08:32
Mamak'ta ''köşe bucak'' temizlik devam ediyor

Bu kapsamda Mamak Belediyesi’nin tüm birimleri tarafından yürütülen kapsamlı çalışma ile General Zeki Doğan ve Kutlu Mahallelerinde gerçekleşti. Bu kapsamda ekipler, kaldırımlardan, çöp konteynırlarına, yol kenarlarından bahçe temizliğine kadar birçok çalışmayı yaptı. Ekipler aynı zamanda vatandaşların toplu taşıma araçları için sıklıkla kullandığı durakları da temizledi.

Şehri daha yaşanabilir kılmak ve tertemiz bir Mamak oluşturmak için tüm ekipleriyle sahada olduklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “İlçemizin daha temiz olması için ekiplerimiz aralıksız bir şekilde, tüm cadde ve sokakları temizliyor. Vatandaşlarımıza daha sağlıklı bir yaşam alanı sunmak için şehrimizin her noktasında detaylı temizliğimizi gerçekleştiriyoruz. Sokağını, işyerinin ve evinin önünü temiz tutan duyarlı vatandaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1533522/mamakta-kose-bucak-temizlik-devam-ediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.