Mustafa Ataş: İstanbul'u kaybetmek bana çok ağır geldi

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, yerel seçimlerde İstanbul ve Ankara'nın kaybedilmesinde AK Parti'nin seçim kurulundaki isimlerin değiştirilmesinin etkili olduğunu belirti. Ataş, İstanbul'un kaybedilmesinin ise kendisine ağır geldiğini söyledi.
Ecem Çetin
|
31 Mayıs 2022, Salı - 13:28
Mustafa Ataş: İstanbul'u kaybetmek bana çok ağır geldi

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik konuğu oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la 35 yıldır yol arkadaşı olduklarını ifade eden Ataş, Milli Selamet Partisi döneminden beri birlikte çalıştıklarını söyledi.

Ataş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın titiz çalışan insanları yanında tuttuğunu aktarırken, seçim süreçlerini ise beraber yürüttüklerini ifade etti.

Seçim sürecinde titiz çalışarak genel başkanının üzerindeki yükü almaya gayret ettiklerini belirten Ataş, kamuoyu araştırmaların dışında kendi sistemlerini de oluşturduklarını ifade etti.

"Farklı bir ekip kurarak onlarla çalışmayı tercih etti"

Ataş, son iki seçimde ise durumun değiştiğini vurgulayarak "Cumhurbaşkanımız üst kurulda, farklı bir ekip kurarak onlarla, çalışmayı tercih etti. Biz bunların hepsine saygı duyarız, genel başkanımızdır. Daha tecrübeli, daha deneyimli arkadaşlarla, çalışmalar yürütülseydi, bugün belki tablo daha farklı olabilirdi" şeklinde konuştu.

"İstanbul'u kaybetmek bana çok ağır geldi"

Cumhurbaşkanı'nın kararını eleştirmediğinin özellikle altını çizen Ataş, sözlerine şöyle devam etti;

Seçimlerde il belediyesi kaybettik, bir kaç tane yeni belediye kazandık. İstanbul, Ankara gibi büyükşehirleri ise 20-25 yıl aradan sonra kaybettik. Bu bana çok ağır geldi. İstanbul'da biz seçim kaybetmemeliyiz. Kaybedilecek bir yer değildi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1543848/mustafa-atas-istanbulu-kaybetmek-bana-cok-agir-geldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.