Jorge Jesus Fenerbahçe'de

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus kendini sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
Onur Çetinkaya
|
03 Haziran 2022, Cuma - 16:06
Jorge Jesus Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, Jorge Jesus ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-Lacivertliler Portekizli teknik direktör için imza töreni düzenledi.

Törende önce Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ardından Jorge Jesus açıklamalar yaparken,sonrasında basın mensuplarının sorularına yanıt verildi.

Koç,''Jesus,ülkemizin 100. yılında Fenerbahçe teknik direktörü olmaya karar verdi''

Ali Koç,hocamızın bizi, bizim beklentilerimizi tanıması bizim işimizi kolaylaştırdı. Çok fazla talibi ve alternatifi vardı. Kendi has üslubu ve stiliyle, bize renk vermeden, bütün teklifleri inceledikten sonra bizlerle olmaya, ülkemizin 100. yılında Fenerbahçe teknik direktörü olmaya karar verdi dedi.

Jesus'tan Mesut Özil ve Arda Güler yorumu 

Fenerbahçe'nin yeni teknk direktörü,Mesut Özil ile ilgili soruya,benim de kulüple fikirlerim var.Kendisiyle ilgili alınan karara aynı şekilde devam edeceğim diyerek kararını biraz da olsa basına yansıtmış oldu.

Arda Güler hakkında da konuşan Portekizli,Arda da genç bir oyuncu. Kariyerinin başında ve çok yetenekli bir oyuncu. Onun da çok daha gelişeceğini ve iyi olacağını düşünüyorum. Takımımıza yardım edeceğinden hiçbir şüphem yok diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1551439/jorge-jesus-fenerbahcede
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.