Emine Erdoğan, Kızılcahamam'da gençlerle çevre yürüyüşüne katıldı

Emine Erdoğan'ın katılımıyla Dünya Çevre Günü dolayısıyla düzenlenen, "81 İlde 81 Milyar Adım Çevre Yürüyüşü", Kızılcahamam'ın Soğuksu Milli Parkı'ndan başlatıldı.
Onur Çetinkaya
|
05 Haziran 2022, Pazar - 14:40
Emine Erdoğan, Kızılcahamam'da gençlerle çevre yürüyüşüne katıldı

Emine Erdoğan'a Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan da eşlik etti.

Çocuklarla birlikte doğa yürüyüşü yapan Erdoğan, etkinliklere de katıldı.

Çevreci gençlerin verdiği mini konsere eşlik eden Emine Erdoğan,daha sonra bakanlıkça Türkiye Çevre Haftası dolayısıyla parkta kurulan, teraryum yapma, taş boyama, bez çanta boyama, kozalak boyama ve bileklik atölyelerini ziyaret etti.

Millet Bahçesinde çocuklarla salıncağa bindi

Ziyaretleri çerçevesinde, Millet Bahçesine gelen Emine Erdoğan, mini hayvanat bahçesini gezdi.Midilli ve oğlak seven Erdoğan daha sonra çocuklarla birlikte atık lastikten yapılmış salıncakta sallandı.

Hizmeti gördükçe ümidim daha da arttı

Kızılcahamam ziyaretinde büyük sürprizler yaşadığını belirten Emine Erdoğan, ''Gençlerin ve çocukların bilinçlenmesi beni çok duygulandırdı.Çevreye verdikleri önemi hizmeti gördükçe ümidim daha da arttı geleceğe dair.Gençlere bırakıyoruz bu sıfır atık hizmetini onlar devam ettirecekler dolayısıyla kendilerine çok teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun diyorum.'' dedi.

Sıfır Atık Parkını gezen Emine Erdoğan'a kağıdın geri dönüşümüyle yapılan bebek hediye edildi.

Emine Erdoğan'ın Kızılcahamam ziyaretine AK Parti Ankara Milletvekilleri Zeynep Yıldız, Lütfiye Selva Çam ve Arife Polat Düzgün, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy da katıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1553951/emine-erdogan-kizilcahamamda-genclerle-cevre-yuruyusune-katildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.