Zafer Çoktan'dan Serdar Tunç'a yanıt

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, İYİ Parti Keçiören İlçe Başkanı Serdar Tunç'un "İlçe varoşa döndü" iddialarına yanıt verdi. Çoktan "Keçiören’deki parklara bahçelere, bırakın başka ilçelerden, illerden gelenler var. Keçiören’de büyük bir cazibe merkezidir. Bir varoş değildir." ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
06 Haziran 2022, Pazartesi - 14:10
Zafer Çoktan'dan Serdar Tunç'a yanıt

Ankara Masası Haber Müdürü Ersin Küçükbarak'ın Arka Plan programındaki konuğu AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan oldu.

Programın başında Ersin Küçükbarak'ın sorusu üzerine ekonomide yaşananlara değinen Çoktan, pandeminin etkisiyle tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de sıkıntıların olduğunu söyledi. "Kriz, sıkıntı yok demek yanlış olur" diyen Çoktan "
Cumhurbaşkanımız ve devlet kurumlarımız da bu sıkıntıları gidermek için ciddi adımlar atıyor" dedi. 

Sahada yaptıkları çalışmalarda bu sıkıntıları giderebilecek kişinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olarak görüldüğünü aktaran Çoktan "Ak Parti'nin oy oranları çok düştü denilen anketlerde bile yüzde 30 bandında. Milletvekillerimizle sürekli alan çalışması yapıyoruz. Seçim varmış gibi çalışıyoruz. Evet vatandaş enflasyondan, akaryakıt, ürün fiyatlarından şikayet ediyor ancak günün sonunda krizi çözecek kişinin yine Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söylüyorlar. Şikayetler olması kötü ancak, hala ümidin 20 yıllık bir iktidarda olması bizim açımızdan iyi" dedi.

Çoktan, vatandaşın ekonomi dışında AK Parti’den şikayeti olmadığını sözlerine ekledi.

"AK Parti oylarını arttıracak"

AK Parti'nin önümüzdeki seçimde Keçiören'de oy oranlarını artıracağı iddia eden Çoktan "Belediye başkanımızla ilgili yapılan anketlerde aldığı oyun çok üzerinde bir oy aldığı görülüyor. Memnuniyet olmazsa, bahsedildiği gibi sıkıntılı bir süreç olsa anketlerde bu sonuçlar görülmez" şeklinde konuştu.

"Keçiören varoş değildir"

CHP ve İYİ Parti İlçe başkanlarının Keçiören'e yeterince yatırım yapılmadığı, bir  devlet kurumu, sanayi bölgesinin olmaması eleştirilerine ise Çoktan "Anadolu’da her şehir batıya doğru gelişiyor. Onun yanında coğrafi şartlarda çok önemli. Devlet kurumu yok derken, GATA, adli tıp kurumu, Sanatoryum Hastanesi Keçiören’de. Keçiören’in düz alanı yok. Sanayi bölgesi belki olabilir." diye yanıt verdi.

Çoktan, İYİ Parti Keçiören İlçe Başkanı Serdar Tunç'un "İlçe varoşa döndü" iddialarına ilişkin ise "Keçiören’deki parklara bahçelere, bırakın başka ilçelerden başka illerden gelenler var. Keçiören’de büyük bir cazibe merkezidir. Bir varoş değildir." diye konuştu.

"Suç oranı neredeyse sıfır"

Keçiören'de sığınmacı sorununun olmadığının da altını çizen Çoktan "İlçemizde çeşitli ülkelerden sığınmacılar bulunuyor. Ancak suç oranı neredeyse sıfırdır. Olan olaylar da kendi aralarındadır. Keçiören’de böyle bir sıkıntı yok. AK Parti’nin oyları düşünsün diye, muhtelif olay üzerinden siyaset yapmaya çalışanlar var." dedi. Çoktan, sığınmacıların gettolaştığı iddialarını ise yalanladı.

" Gece gündüz çalışıyor"

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un heyecanını kaybettiği, ABB Başkanlığı için çalıştığı eleştirilerine ise Çoktan "Turgut Altınok heyecanını kaybetti iddiaları doğru değil. Gece gündüz çalışıyor, vatandaşa daha rahat nasıl hizmet ederim derdinde. Ama her ilçe başkanı  potansiyel Büyükşehir belediye başkanı adayıdır."yanıtını verdi.

Tartışma konusu olan Cumhuriyet Kulesi'ne ilişkin ise Çoktan"2 yıl çalışma yapılmadı. Aslında son 1 yılda çalışma yapıldı. 29 Ekim 2023’te açılması planlanıyor. Bu projenin doğru mu, yanlış mı olduğu tartışılabilir. Ancak güzel her şeye karşı çıkmak klasik bir CHP mantığı var." dedi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1555136/zafer-coktandan-serdar-tunca-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.