Kur'an'a tekme atan genç iman etti!

Antalya’da Kur'an-ı Kerim’e tekme atarak büyük tepki çeken lise öğrencisi, çektiği video ile Kur'an-ı Kerim'i öperek kendini savundu. Genç, “Kur'an-ı Kerim olduğunu bilmeyerekten vurdum. Yaptığımdan aşırı pişman ve üzgünüm. Herkesten özür dilerim” dedi.

HM
Haber Merkezi Editör
YAYINLAMA
08 Haziran 2022 18:12
GÜNCELLEME
08 Haziran 2022 18:28
Kur'an'a tekme atan genç iman etti!
HM
Haber Merkezi Editör

Antalya'nın Serik ilçesinde Kur'an-ı Kerim'e röveşata ile tekme atarak arkadaşlarıyla birlikte alay eden lise öğrencisi, gelen tepkiler sonrası video çekerek kendini savundu. Korku sebebiyle çektiği videoya "Selamünaleyküm Müslüman kardeşlerim" şeklinde başlayarak insanların aklıyla alay etmeye çalışan lise öğrencisi, futbolu çok sevdiğini ve kendisine atılan Kur'an-ı Kerim'e refleks olarak tekme attığını iddia etti.

Türkiye'yi ayağa kaldıran görüntü Antalya’nın Serik ilçesinden gelmişti. Kutsal kitap Kur'an-ı Kerim’e röveşataya çıkarak tekme atan ve bu alçak hareketiyle büyük tepki toplayan lise öğrencisi kendini savundu.

Video çekerek kendini savunan liseli gencin tekme atarak eğlendiği Kur'an-ı Kerim'i bu kez eline aldığı ve öpüp başına koyarak konuşmaya başladığı görülüyor.

Sözlerine alay edercesine “Selamünaleyküm Müslüman kardeşlerim." diyerek başlayan lise öğrencisi, sosyal medyada yayınlanan ve Kur'an-ı Kerim'e hakaret içeren görüntünün futbol heveslisi olması sebebiyle çıktığını, bir arkadaşının kendisine kitabı attığında refleks olarak tekme attığını yeminler eşliğinde iddia etti.

Saygısızlığıyla ve ahlak yoksunluğuyla Türkiye'nin tansiyonunu yükselten lise öğrencisi, "Yemin ederim ki Kur'an-ı Kerim olduğunu bilmeyerekten istek dışı vurdum. Yaptığımdan aşırı pişmanım ve çok üzgünüm. Herkesten özür diliyorum.” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa