İlkay Yiğit’in son sözleri, "Hakkınızı helal edin, ben zannediyorum kurtulamayacağım" oldu

Ankara’nın Altındağ ilçesi Tatlar Mahallesi'nde etkili olan sağanak yağış sonrası oluşan sel nedeniyle hayatını kaybeden İlkay Yiğit’in son sözleri yürek burktu.
Onur Çetinkaya
|
12 Haziran 2022, Pazar - 15:11
İlkay Yiğit’in son sözleri, "Hakkınızı helal edin, ben zannediyorum kurtulamayacağım" oldu

Ankara da dün yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden İlkay Yiğit'in son ana kadar yardım beklediği ortaya çıktı.

Çalıştığı rehabilistasyon merkezindeki iki çocuğu evlerine bıraktıktan sonra geri dönüş  yolunda sele kapılan Yiğit, araçtan çıkamayacağını anlayınca patronunu aradığı öğrenildi.

"Hakkınızı helal edin, ben zannediyorum kurtulamayacağım"

 Cumhuriyet Halk Partisi Mamak Gençlik Kolları İlçe Başkanı Atakan Yılmaz, İlkay Yiğit'in son ana kadar yaşadıklarını anlattı.

Yılmaz,'' Sel yoğunlaşmaya başlamadan önce patronunu arıyor, yardım talep ediyor. Daha sonra tekrar patronunu arayarak ‘Hakkınızı helal edin, ben zannediyorum kurtulamayacağım’ diyor. Biz bunun haberini aldıktan sonra hemen olay yerine intikal ettik ancak arama kurtarma ekipleri 2-3 saat içerisinde maalesef kardeşimizin cansız bedenine ulaştı. Çevredeki görgü tanıklarına göre arabanın içinde son anda savrulurken kendisini atmış arabadan. Zannediyoruz bir umutla bir çalıya çırpıya bir yere tutunabilirim diye arabadan kendisini atıyor. Şoför kapısının açıldığını görüyoruz videoda ama daha sonra maalesef, takdiri ilahi. Her ne dersek boş maalesef. Acımız büyük” ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1570317/ilkay-yigitin-son-sozleri-hakkinizi-helal-edin-ben-zannediyorum-kurtulamayacagim-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.