Emrullah İşler: Türkiye son 200 yılın en güçlü durumunda

Ak Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Türkiye’nin son 200 yılın en güçlü durumunda olduğunu söyledi. İşler, “ Üzerimize terör örgütlerini saldılar ama işlerini bitirdik” dedi.
Ankara Masası
|
16 Haziran 2022, Perşembe - 13:44
Emrullah İşler: Türkiye son 200 yılın en güçlü durumunda

Emrullah İşler, Ankara Masası Gündem Özel Programında, Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik’in konuğu oldu.

Türkiye’nin güçlenmesinin bazı ülkeleri rahatsız ettiğine işaret eden İşler, Necmettin Erbakan’ın, “Türkiye’yi durdurmak için ya savaş açmak zorundalar ya da üzerimize terör örgütlerini salarlar. Olmazsa ekonomiye saldırırlar” dediğini hatırlattı.

İşler, Türklerin ne kadar savaşçı olduğunu bildikleri için savaş açmaya cesaret edemediklerini vurguladı.

Bu yüzden terör örgütlerinin harekete geçirildiğini anlatan İşler, ancak Türkiye’nin hepsini bertaraf ettiğini söyledi.

"Cumhurbaşkanımız dünyanın en güçlü lideri"

İşler sözlerine şöyle devam etti;

"40 yıllık PKK terör örgütü, FETÖ terör örgütü Türkiye bunlardan kurtuldu. Türkiye üzerine hesap yapanların bunu çok iyi görmesi lazım. Türkiye artık terör örgütlerine içeriden ihanetten kurtulduktan sonra Türkiye'yi durduracak hiç kimse yok. Bir yanda savunma sanayi alanında artık tamamen bağımsız bir ülke haline geliyoruz. Yakın zamanda hava savunma alanında siperler yapıldı. İnşallah tamamen kendi imkanlarımızla her türlü hava savunmamızı da gerçekleştireceğiz. İnsansız hava araçları, insansız savaş uçağımız yapılıyor. Adete savaş stratejisini ve savaşın tarihini yeniden yazdırıyoruz. Dolayısı ile bunu hem terör ile mücadelemizde gördük hem de Karabağ'da, Libya'da gördük. Türkiye üzerine hesap yapanların bunu dikkate almalarını ifade etmek istiyorum. Türkiye son 200 yılın en güçlü durumunda. Sayın cumhurbaşkanımızın kararlı liderliği sayesinde ve atmış olduğu adımlar sayesinde oldu. Şu an sayın cumhurbaşkanımız dünyanın en güçlü lideri. Onun ölçeğinde onun ayarında bir lider var mı? Bugün herkes Karabağ özellikle Ukrayna savaşından sonra bütün ülkeler Türkiye ile görüşmek için sayın cumhurbaşkanımız ile görüşmek için adeta yarışa girdiler. Bir yandan yüz yüze ziyaretler, diğer taraftan günlük 5-10 telefon görüşmesi ile Türkiye izlediği doğru politikalarla da Ukrayna- Rusya savaşında herkesin güvenini kazandı. Rahmetli Erbakan hocanın terör örgütleri ile üzerimize gelirler dedi onu başardık terör örgütlerinin de işini bitirdik"

http://www.ankaramasasi.com/haber/1584891/emrullah-isler-turkiye-son-200-yilin-en-guclu-durumunda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.