Meteoroloji ve AFAD'dan Ankaralılara uyarı

Ankara'da öğleden sonra beklenen sağanak yağışlarla ilgili AFAD ve Meteoroloji'den peşe peşe uyarı geldi.
Ankara Masası
|
17 Haziran 2022, Cuma - 11:28
Meteoroloji ve AFAD'dan Ankaralılara uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan son bilgilere göre bugün öğleden sonra Ankara'da gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak.

Meteoroloji'den yapılan açıklamayla Ankara başta olmak üzere Çorum, Çankırı, Bolu, Karabük ve Kastamonu'da yaşayan vatandaşlar yaşanabilinecek olumsuzluklara karşı uyarıldı.

Uyarıda "Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün (Cuma) öğleden sonra görülecek gök gürültülü sağanak yağışların, Ankara, Çankırı, Bolu, Karabük ve Kastamonu çevreleri ile akşam saatlerinde Çorum il genelinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ile yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirleri olunması gerekmektedir." denildi.


AFAD da uyardı

Bir açıklamada AFAD'dan gelirken "Öğle saatlerinden sonra Ankara, Çankırı, Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde; akşam saatlerinde Çorum il genelinde kuvvetli yağış bekleniyor. Sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olun" ifadelerine yer verildi.

Saat saat hava durumu bilgisi;

http://www.ankaramasasi.com/haber/1586307/meteoroloji-ve-afaddan-ankaralilara-uyari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.