Yoldaki çukurlara dikkat çekmek için fidan diktiler!

Aksaray’da bozuk yolların onarılmamasına tepsi gösteren vatandaşlar, hem protesto etmek hem de sürücüleri uyarmak için büyük çukurlara fidan dikti.
Mevlüt Peker
|
17 Haziran 2022, Cuma - 15:02
Yoldaki çukurlara dikkat çekmek için fidan diktiler!

Aksaray ilinin Eskil ilçesinde il özel idaresi sınırları içerisinde yer alan yaylaların gidiş yollarının bozuk olmasına tepki gösteren ilçe halkı ve yayla halkı ilginç bir protesto eylemi gerçekleştirdi.

Derin ve geniş çukurların olduğu yoldaki büyük çukurlara fidan diken vatandaşlar hem bozuk yolların onarılmamasına tepki gösterdiler hem de sürücüleri çukurlar konusunda uyarmış oldular.

Kaputaş yaylası ve Eskil ilçesi başta olmak üzere birçok yaylayı birbirine bağlayan yolda ilerlerken çukurlara dikilmiş ağaçlarla karşılaşanlar ise gözlerine inanamadı. Yöre halkının daha önce defalarca yetkililere durumu ilettikleri, yolun çukurlarla dolu olduğunu bildirerek kazaya davetiye çıkardığını söyledikleri öğrenildi. Vatandaşların, Eskil ilçesinin yanısıra Kaputaş, Emirhacı, Çetehasan ve Sülüklü yaylalarını birbirine bağlayan yolun genişletilmesini ve yeniden yapılmasını istedikleri bildirildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1587855/yoldaki-cukurlara-dikkat-cekmek-icin-fidan-diktiler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.