AK Parti'de üye çalışmaları hız kazanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "2023 seçim zaferimizin sembolü olacak 23 milyon üye hedefiyle yolumuza devam edeceğiz. Bunu başarırsak seçimden önce seçimi kazanırız" sözlerinin ardından, teşkilatlara bu doğrultuda talimat verdiği ortaya çıktı.
Ankara Masası
|
18 Haziran 2022, Cumartesi - 09:41
AK Parti'de üye çalışmaları hız kazanıyor

2023 seçimleri için geri sayım sürerken, partilerdeki çalışmalar da hız kazandı. Adaylığını resmen açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, teşkilatlarına da talimat verdi.

AK Parti teşkilatlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde sarf ettiği "2023 seçim zaferimizin sembolü olacak 23 milyon üye hedefiyle yolumuza devam edeceğiz. Bunu başarırsak seçimden önce seçimi kazanırız" sözlerinden yola çıkarak üye çalışmalarına ağırlık vereceği öğrenildi.

Ak Parti, Meclis'in kapanmasının ardından milletvekillerinden bakanlarına, genel başkan yardımcılarından gençlik ve kadın kollarına kadar tüm teşkilatı 23 milyon üye için seferber edecek.

Vekiller başta olmak üzere, gençlik ve kadın kolları, teşkilatların kapı kapı dolaşarak bu hedef doğrultusunda çalışacağı öğrenildi.

Küskünlere yönelik adımlar atılacak

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre AK Parti'ye oy vermiş hatta AK Parti kadrolarında görev almış ama kırgın ve küskün olanlara yönelik de adımlar atılacak. Parti yöneticileri, bu kişilerle bir araya gelerek 2023 için destek isteyecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1590625/ak-partide-uye-calismalari-hiz-kazaniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.