Elektrik kontağından kaynaklı çıkan yangında Muhammet Ali Yaşar hayatını kaybetti!

İstanbul Esenler'de bulunan bir zincir marketin deposunda elektrik kontağından çıkan sonucu Muhammet Ali Yaşar hayatını kaybetti
Ecem Çetin
|
18 Haziran 2022, Cumartesi - 15:21
Elektrik kontağından kaynaklı çıkan yangında Muhammet Ali Yaşar hayatını kaybetti!

Yangın saat 08.45 sıralarında İstanbul Esenler ilçesi Fevziçakmak Mahallesi Atışalanı Caddesi üzerindeki bir zincir marketin şubesinde çıktı. 

Edinilen bilgiye göre mağazanın açılış saatinden önce iş yerine gelen Muhammet Ali Yaşar (26), üstünü değiştirdikten sonra depoda uzandı. Gencin uyuyakaldığı sırada mağazanın deposundaki elektrik kontağından yangın çıktı. 

Bir anda tüm depo dumanlar içinde kaldı. Dumanlar tüm depoyu sararak çevreye yayıldı. 

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 

İtfaiye ekipleri, yangını söndürmeye çalıştığı sırada gelen başka bir çalışan yangına  müdahale etmeye çalışırken yaralandı. 

Ekiplere içeride bir kişinin bulunduğu bilgisini verdi.  Bunun üzerine bodrum katını kontrol eden itfaiye ekipleri bir çalışanın hareketsiz yattığını fark etti. 

Daha sonra sağlık ekipleri yaptığı kontrolde 26 yaşındaki gencin dumandan zehirlenerek hayatını kaybettiğini belirledi.

Soğutma çalışmalarının ardından Yaşar’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. 

Olay yerine gelen gencin yakınları ise sinir krizi geçirdi. Çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri içeride inceleme yaptı, olayla ilgili soruşturma başladı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1591059/elektrik-kontagindan-kaynakli-cikan-yanginda-muhammet-ali-yasar-hayatini-kaybetti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.