Annesinin üzerine benzin döküp yaktı

Edirne'de cinnet geçiren genç adam, motosikletinden çektiği benzini getirip annesinin üzerine döktü ve evle birlikte ateşe verdi.
Mevlüt Peker
|
20 Haziran 2022, Pazartesi - 16:04
Annesinin üzerine benzin döküp yaktı

Olay Edirne'nin Talatpaşa Mahallesine bağlı Jandarma Mehmet Bahçın Sokakta yaşandı.

Kısa süre önce karısından boşanan ve annesiyle birlikte yaşamaya başlayan Ü.D. isimli genç, annesini ve birlikte yaşadıkları evi ateşe verdi.

Motosikletinin yakıt deposundan çektiği benzini önce annesinin üzerine, ardından bütün eve dökerek ateşe veren Ü.D'nin annesine sıkça şiddet uyguladığı belirtildi.

Mahalle sakinleri, yangın sonrası Ü.D'nin yalın ayak aşağı indiğini ve “Evi de yaktım, annemi de yaktım. Gidin kurtarın hadi” dediğini ileri sürdüler.

İhbarla birlikte olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

112 Acil Sağlık ekipleri, olayda yanarak ağır yaralanan anne S.B'ye ilk müdahaleyi yaptıktan hemen sonra ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürdü.

İtfaiye ekipleri ise uzun süren uğraş sonucu yangını söndürdü. Yangın, evi kullanılamaz hale getirirken polis ekipleri, evi ve annesini aynı anda ateşe veren Ü.D. isimli zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Komşusu olan kadını yanmış hâlde gördüğünde çok korktuğunu söyleyen Rozerin Kalkan, “Kardeşim tesadüfen cama çıktığında yangını gördü. Yangın sırasında evdeydik. Elektrikler ve doğalgaz kesildi. Biz de yangından etkilenebilirdik. Polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldikten sonra kadıncağızı bahçede yanmış hâlde gördük. Nefes almakta bile güçlük çekiyordu. Durumu çok ağırdı.” diye konuştu.

Berrin Erdem isimli mahalle sakini ise Ü.D. isimli gencin annesini benzinle yaktığını ve kadının çok kötü yanıklar içinde hastaneye götürüldüğünü anlattı.

Olayla ilgili olarak inceleme devam ediyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1593103/annesinin-uzerine-benzin-dokup-yakti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.