Anaokulunda skandal! 3 çocuk kayboldu

İzmir'de 3 çocuk anaokulunda kayboldu. Saatlerce aranan 5 yaşlarındaki 3 çocuk okul dışında bulundu. Anaokulu hakkında soruşturma başlatıldı.
Mevlüt Peker
|
22 Haziran 2022, Çarşamba - 16:12
Anaokulunda skandal! 3 çocuk kayboldu

İzmir'de 5 yaşlarındaki 3 çocuğun özel anaokulunda kaybolması ve 3 saat sonra okul dışında gezerlerken bulunması ile ilgili İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından inceleme başlatıldı.

İzmir ilinin Bayraklı ilçesine bağlı Fuat Edip Baksı Mahallesi'nde bulunan özel bir anaokulunda 21 Haziran Salı günü saat 11.00 dolaylarında 5 yaşlarındaki 3 çocuk kayboldu. Saatlerce okul içinde ve etrafında aranan çocuklar, kaldırımda sıra halinde yürürlerken bir esnaf tarafından fark edildi. Esnafın durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine ekip sevk edildi ve çocukların emniyet altına alınması sağlandı.

Durumu araştıran polis ekipleri, 3 çocuğun bir anaokulundan sokağa çıktığını öğrendi ve 3 saat boyunca kayıp olarak aranan çocuklar ailelerine teslim edildi. Kayıp çocuklardan ikisinin ailesi, özel anaokulundan şikâyetçi oldular. Polis, okul müdürünün ve bir öğretmenin ifadelerini aldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ise konu ile ilgili inceleme başlattı.

Oğlunun da aralarında olduğu 3 çocuğun anaokulundan dışarı çıkmalarına inanamadığını söyleyen anne Deniz Can Sunkur, "Çocuklar yaklaşık 3 saat sonra Çay Mahallesi yakınlarında bir esnaf tarafından bulundu. Daha sonra okula gittim ve durumu öğrenmeye çalıştım. Okul idaresi telaş yapmamak için ailelere haber verilmediğini ifade etti. Gerçekten çok şaşkınız." ifadelerini kullandı.

Diğer taraftan anaokulundan çıkan 5 yaşlarındaki 3 çocuğun kaldırımda tek sıra olarak yürüdükleri o anlar, çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1597635/anaokulunda-skandal-3-cocuk-kayboldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.