Kemal Kılıçdaroğlu: Altı lider bir araya geldik

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın'da toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, Millet İttifakı'ndan bahsederken "Altı lider bir araya geldik" dedi.
Ankara Masası
|
23 Haziran 2022, Perşembe - 16:11
Kemal Kılıçdaroğlu: Altı lider bir araya geldik

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni'ne katıldı.

Konuşması sırasında Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı'ndan bahsederken, "Altı lider bir araya geldik" ifadelerini kullanması dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmalarından öne çıkanlar:

"Feriştahı da gelse diz çökmeyeceğiz"

Hemen hemen her alanda baskılar var. Baskı nereden ve kimden gelirse gelsin asla ve asla diz çökmeyeceğimiz sözünü veriyorum size. Onların feriştahı da gelse diz çökmeyeceğiz.

"Alın terinin değer bulduğu güzel bir Türkiye'yi vadediyorum"

Alın teri döken herkes kazanmalı. Hiç kimse zarar etmemeli. Kimsenin zarar etmediği, alın terinin değer bulduğu güzel bir Türkiye'yi vadediyorum sizlere. Bunu yapacağız, birlikte yapacağız.

" Altı lider bir aradayız"

Millet İttifakı... Her birimiz ayrı partiyiz. Altı lider bir aradayız. Demokrasi için bir aradayız. Kadın erkek eşitliği için bir aradayız. Türkiye'nin bozulan sisteminin düzeltilmesi için bir aradayız. Adaleti gerçekleştirmek için bir aradayız. Devlet yönetiminde liyakat olsun diye bir aradayız. İstanbul Sözleşmesi en kısa sürede yeniden hayata geçsin diye bir aradayız. Ülkenin itibarını, saygınlığını korumak için bir aradayız. Hiçbir çocuğun bu bereketli topraklarda yatağa aç girmemesi için bir aradayız. Bütün bunların sağlanması için bir araya geldik, Millet İttifakı'nı kurduk. Millet İttifakı üzerinde de baskılar var. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1599409/kemal-kilicdaroglu-alti-lider-bir-araya-geldik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.