Brad Pitt, Mevlâna ile kendini arıyor!

Hollywood'un en nüfuslu ve en çok kazanan ünlülerinden Brad Pitt, hazine bulmak için tam bir senesini Fransa'daki şatonun bahçesinde kazı yaparak geçirdiğini itiraf etti. Fransa'daki şato ile ilgili Brad Pitt ile eski eşi Angelina Jolie arasındaki hukuk savaşı sürüyor.
Mevlüt Peker
|
23 Haziran 2022, Perşembe - 16:00
Brad Pitt, Mevlâna ile kendini arıyor!

ABD'li oyuncu Brad Pitt, Fransa'nın güneyinde bulunan Aix-en-Provence yakınlarında 2008 yılında kiraladığı, 2012 yılında ise satın aldığı, 2014 yılında ise evlendiği Miraval Şatosu'nda yaşamını sürdürüyor.

Eski eşi Hollywood oyuncusu Angelina Jolie ile boşandıktan sonra yaşanan hukuk mücadelesi esnasında Aix-en-Provence bölgesinde tanıştığı bir kişinin şatoda milyonlarca dolar değere sahip hazinenin gömülü olduğunu anlatması Brad Pitt'in planlarını tamamen bu yönde değiştirdi.

Brad Pitt hazine için radar cihazları satın aldı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Missouri eyaletinde doğan, oyunculuk ve modellik kariyeri için Kaliforniya'ya taşınmadan önce burada büyüyen Brad Pitt, hazine ile ilgili anlatılanların doğruluğunu araştırmaya başladı.

GQ dergisine röportajında "Belki de büyüdüğüm yerlerle ilgisi vardır, Ozark Dağları'nda her zaman altınların saklı olduğuna dair hikayeler dolaşır" beyanında bulunan Brad Pitt, zaman kaybetmeden hazineyi bulmak için radarlı tarama yapabilen cihaz ile gerekli araç ve gereçleri satın aldı.

Bir sene boyunca hazineden başka hiçbir şey düşünemediğini ve büyük heyecana kapıldığını anlatan Brad Pitt, gömü aradığı dönemde bunu bir takıntı hâline getirdiğini ama sonunda hazineyi bulamadığını söyledi.

Hazineden umudu kestikten çok sonra, kendisine hazine bilgisini veren kişinin radar şirketi sahibi olduğunu öğrenince düştüğü tuzağı anladığını söyleyen Brad Pitt, hiç tanımadığı birinin hazine söylemine nasıl inandığına ve hazine hayaline nasıl kapıldığına hâlâ şaşırdığını kaydetti.

Brad Pitt ile Angelina Jolie arasında hukuk mücadelesi devam ediyor

Miraval Şatosu'yla ilgili Brad Pitt ile Angelina Jolie arasındaki hukuk mücadelesi ise hâlen devam ediyor. Brad Pitt, haklarını bir Rus oligarka sattığı gerekçesiyle Angeline Jolie'yi dava etmişti. Bu sene Los Angeles şehrinde açılan davada çiftin anlaşma sağladığını ve hem Brad Pitt'in hem de Angelina Jolie'nin karşı tarafın rızası olmadan hakkını satmamak üzere anlaştığı ileri sürülüyor.

Boşanmanın ardından psikolojik problemlerle boğuşan 58 yaşındaki yakışıklı oyuncu, bir sene öncesine kadar sıkça bıçaklandığına dair rüyalar ve ağır kabuslar gördüğünü ve hafif depresyon geçirdiğini kaydederek, hazine arayışını yorumlarken "yeni şeyler keşfetmenin heyecanına kapılmak" ifadesini kullanıyor.

Brad Pitt, Mevlâna'dan dizeler okudu

Budist gibi dinginlik içinde "kendini bulma" arayışına giren Brad Pitt, GQ dergisine verdiği röportajında Mevlâna'dan da dizeler okudu.

"Başka bir diyardan gelmiş bir kuş gibiyim... Kendi isteğimle gelmedim buraya, kendi isteğimle zaten gidemem. Beni buraya kim getirdiyse o götürmeli eve” ifadelerini kullanan Brad Pitt, Mevlâna'nın "Doğru ve yanlışın ötesinde bir yer var, seninle orada buluşacağız" dizelerini okuyarak "Kendimi yalnız hissediyorum. Kalbim kırık. Hayatın anlamını sorguluyorum." diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1599443/brad-pitt-mevlna-ile-kendini-ariyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.