Cemal Kaşıkçı davası düşürüldü

İstanbul’da bulunan Suudi Arabistan Konsolosluğunda gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesiyle ilgili dava Suudi Arabistan’a iade edilmişti. Davanın düşürüldüğü belirtildi.
Mevlüt Peker
|
24 Haziran 2022, Cuma - 17:44
Cemal Kaşıkçı davası düşürüldü

"Gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti davasının Suudi Arabistan'a devredilmesi" kararını veren mahkemenin, 26 Suudi sanık hakkındaki davayı 17 Haziran 2022 tarihinde düşürdüğü bildirildi.

Hatice Cengiz’in avukatı Gökmen Başpınar karara itiraz edeceklerini kaydederken, Cemal Kaşıkçı’nın nişanlısı Hatice Cengiz açıklama yaptı.

Selman’ın Türkiye’ye gelişini değerlendiren Hatice Cengiz, sosyal medya platformu Twitter'da yer alan hesabından şu paylaşımları yaptı:

“Suudi Veliah Prensi’nin Türkiye gezisi hakkında: Onun ülkemize gelmesi, onun bir cinayetten sorumlu olduğu gerçeğini değiştirmez. Her gün başka bir ülkeye yaptığı bu ziyaretler ona siyasi meşruluk kazandırsa da onun bir katil olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Cemal artık sadece benim hikayem değil ve adalet için artık yalnız savaşmıyorum. O öldürüldü ve şu an mezarı bile olmayan birisi."


http://www.ankaramasasi.com/haber/1601881/cemal-kasikci-davasi-dusuruldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.