Hüda Kaya'nın oğlu serbest bırakıldı

Bölücü terör örgütü PKK mensubu teröristlerle fotoğrafları ortaya çıkan HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya'nın oğlu Muhammed Cihad Cemre serbest bırakıldı.
Mevlüt Peker
|
27 Haziran 2022, Pazartesi - 23:38
Hüda Kaya'nın oğlu serbest bırakıldı

Kandil'de PKK bölücü terör örgütünün sözde üst düzey yöneticileri ile görüşmeler yaptığı ve bu görüşmelere ait fotoğraflarının bulunduğu ihbarı üzerine Çanakkale ilinin Bayramiç ilçesinde yakalanarak gözaltı uygulanan HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya'nın oğlu Muhammed Cihad Cemre, adli kontrol koşuluyla salıverildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Şube Müdürlüğü e-postasına 20 Haziran'da yapılan ihbar sonrası 25 Haziran'da yakalanan zanlı Muhammed Cihad Cemre, Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi ve savcılık tarafından sorgulandı. Ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan şüpheli Muhammed Cihad Cemre, adli kontrol koşuluyla serbest bırakıldı.

HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya'nın oğlu olan Muhammed Cihad Cemre, e-posta üzerinden yapılan ihbara bağlı olarak Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı izniyle TEM ve istihbarat ekipleri tarafından Bayramiç ilçesinde yakalanmış ve gözaltı uygulanmıştı. Zanlının, "Saatçioğlu" olan soyadını mahkeme kararıyla "Cemre" şeklinde değiştirdiği belirlenmişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1606160/huda-kayanin-oglu-serbest-birakildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.