Ankaralı siyasilerden Cüneyt Arkın paylaşımı

Ankaralı siyasiler, Yeşilçam'ın efsanevi ismi Cüneyt Arkın'ın ölümünün ardından paylaşımlarda bulundu.
Ecem Çetin
|
28 Haziran 2022, Salı - 09:11
Ankaralı siyasilerden Cüneyt Arkın paylaşımı

Yeşilçam'ın efsanevi ismi Cüneyt Arkın, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Hayat verdiği Battal Gazi, Kara Murat ve Malkaçoğlu karakterleri ile gönüllerde taht kuran, Arkın'ın  ölüm haberi Türk sinemasını adeta yasa boğdu. 

Ölüm haberinin ardından Ankaralı siyasilerden peş peşe paylaşımlar geldi. 

Başta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olmak üzere, çok sayıda siyasi isim Cüneyt Arkın'ı paylaştı. 

İşte o paylaşımlar; 

Başkan Mansur Yavaş, "Türk sinemasının en değerli isimlerinden, Cüneyt Arkın'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Huzur içinde uyu, mekanın cennet olsun Kara Murat. Filmlerin nesiller boyunca izlenmeye devam edecek."

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, "Bir neslin inşasında yadsınamaz emeği vardı. Beyaz perdeden, VHS - BETA videolarından, tüm ekranlardan hanelere konuk olan, oynadığı rollerle gönüllere girmeyi başaran bir hayat sürdü. Allah rahmet eylesin."

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker, "Türk sinemasının büyük aktörü Cüneyt ARKIN’ı kaybettiğimiz haberini üzüntüyle aldım. Bugün sadece Cüneyt ARKIN’ı değil; Öğretmen Kemal’i, Malkoçoğlu’nu Köroğlu’nu, Battal Gazi’yi, Kara Murat’ı kaybettik. Türk sinemasının ve milletimizin başı sağ olsun."

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran "Türk sinemasının usta oyuncusu, unutulmaz sanatçı Cüneyt Arkın'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiasına başsağlığı diliyorum. "

Deva Partisi Ankara İl Başkanı Ali Güven "Malkoçoğlu, Battal Gazi, Köroğlu, Kara Murat ve daha niceleri... Türk sineması çok kıymetli bir değerini kaybetti, Hakk’a yürüyen büyük usta #CüneytArkın’a Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun."

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı "Kara Murat, Battalgazi, Malkoçoğlu... Sadece bir sinema efsanesini değil; çocukluğumuzdan, gençliğimizden bir büyük hatırayı kaybettik... Mekanın cennet olsun"

Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş  "Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından #CüneytArkın’ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendim. Sayısız eserleri bizlerle buluşturan usta oyuncumuza Allah'tan rahmet; ailesi ve sevenleri olmak üzere tüm sanat dünyasına başsağlığı diliyorum."

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, "Türk Sinemasının usta sanatçısı, sayısız filmin kahramanı Cüneyt Arkın’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Sanatçımıza Yüce Allah’tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan "Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından #CüneytArkın’ın vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim. Usta oyuncuya Allah'tan rahmet; kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek "Sinemamızın yeri doldurulamayacak usta oyuncusu #CüneytArkın’a Allah’tan rahmet; yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Filmleriyle anmaya devam edeceğiz. Mekanı cennet olsun."

Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın "Türk sinemasının usta isimlerinden Cüneyt Arkın’ın vefat haberini teessürle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. "

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı "Şimdi sinema arşivimi karıştırmaya başladım, gençlik yıllarımızın önemli jönüydü Cüneyt Arkın. Gençler saçlarını, onun gibi tarar "Nayır Nolamaz!" diye birbirlerine seslenirlerdi... Ben de arşivimdeki bu fotoğrafı sizlerle paylaşarak O'nu anıyorum..."

Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı "Türk sinemasının usta ismi Battal Gazi, Kara Murat ve Malkaçoğlu ile kalplerimizde taht kuran #CüneytArkın’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Kendisine Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum. ASLA UNUTULMAYACAK"

AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer "Türk Sinemasının efsane aktörü Cüneyt Arkın’ın vefatını teessürle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet ailesine başsağlığı diliyorum."

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök,  "Cüneyt Arkın Bir efsane sanatçıyı kaybettik. Ulusumuzun başı sağolsun."

CHP Keçiören İlçe Başkanı Bülent Gündoğan "Sinemamızın usta isimlerinden Cüneyt Arkın’ın vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Değerli sanatçımıza Allah'tan rahmet; ailesi ve sevenlerine başsağlığı dilerim."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1606402/ankarali-siyasilerden-cuneyt-arkin-paylasimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.