Başkan Köse'den Mamak'a OSB müjdesi

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse Habertürk'te katıldığı Gün Başlıyor programında Mamaklılara Organize Sanayi Bölgesi müjdesi verdi.
Ankara Masası
|
29 Haziran 2022, Çarşamba - 09:28
Başkan Köse'den Mamak'a OSB müjdesi

Mamak Belediyesi istihdama yönelik adımlar atmaya devam ediyor. Daha önce Mamak'ta Kızılca Mahallesi'nde ''Oto Sanayi'' için çalışmalara başlayan Mamak Belediyesi 3 bin dönümlük bir alanda ''Organize Sanayi Bölgesi'' için çalışmalara başlayacak.

Müjdeyi canlı yayında açıkladı

Katıldığı canlı yayında müjdeyi duyuran Mamak Belediye Başkanı Murat Köse konuyla ilgili olarak şunları söyledi;

''İstihdam konusu da Belediye Başkanlarını ilgilendiren önemli bir nokta. Mamak daha önce sanayi bölgesi olarak işlenmemiş bir bölge. Biz geldiğimizde Kızılca Mahallemizde bir sanayi alanı oluşturduk ve bu noktada Oto Sanayi kurma planımızı hayata geçirmeye başladık. Ancak bunun daha büyüğü olan bir OSB planımız var. Yaklaşık 3 bin dönümlük bir alanda OSB için çalışmalarımıza başladık. Güzel Mamak'a buradan bu müjdeyi vermek isterim.''

Sel baskınları

Son yıllardaki iklim değişikliklerinin sonuçlarını yaşıyoruz. Geçen hafta Ankara'da çok yoğun yağış aldık Mamak'ta 200 civarında evi su bastı. Bundan sonra daha dikkatli olmamız lazım. İklim değişikliklerine biraz daha önem vermemiz gerekiyor.

Belediyecilik doğumdan ölüme her türlü hizmeti içeriyor

Biz şehir üzerine çalışıyoruz. Şehir demek insan demektir. Şehrin inşası aslında insanın inşasıdır. İnsanların ufkunu açacak dönüşümler gerçekleştirmek lazım. Bizlerde insanlarımızı merkez alan çalışmalar yapıyoruz. Doğumdan ölüme her türlü hizmeti içeren bir yapısı var belediyeciliğin.

Her yaştan insanımız için çalışmalar yürütüyoruz. Kültür sanat açısından çocuklarımız için yatırımlar yapıyoruz. 24 saat açık kütüphanelerimiz var.

Mamak geçmişe dayalı doğal su kaynaklarının olduğu bir yerdir. Bu bölgelerde yeşili ön plana çıkartıyoruz. 23 dönümlük bir araziye lavanta ekimi gerçekleştirdik. Şehirlerden bunalan insanlarımızı toprakla buluşturmaya çalışıyoruz. Millet Bahçelerimize yenilerini ekliyoruz. 19 adet millet kıraathanemizi yine vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Gençlerimiz için spor salonları yüzme havuzları inşa ediyoruz.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1610566/baskan-koseden-mamaka-osb-mujdesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.