Sarallar suç örgütüne yönelik operasyonda yeni detaylar

Kamuoyunda ‘Sarallar’ olarak bilinen çıkar amaçlı organize suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli 13 ilde düzenlenen operasyonda yeni detaylara ulaşıldı.
Onur Çetinkaya
|
05 Temmuz 2022, Salı - 12:48
Sarallar suç örgütüne yönelik operasyonda yeni detaylar

İşadamı Erdal Acar’ın da gözaltına alındığı soruşturmaya ilişkin şüpheliler hakkında yeni ek gözaltı süresi alınırken, bazı ünlü isimlerin de ifade için emniyete çağırıldığı belirtildi.

Liderliğini firari şüpheli İlyas (Alaattin) S.’nin yaptığı çeteye yönelik yürütülen soruşturmaya dair yeni ayrıntılara ulaşıldı.

Şüpheliler hakkında yeni ek gözaltı süresi alınırken, bazı ünlü isimlerin de ifade için emniyete çağırıldığı belirtildi.

Ünlü isimler ifadeye çağrıldı

Organize Suçlarla Mücadele Şubesine ifade için çağırılan ünlü simalar arasında oyuncu Necati Şaşmaz, Erkan Petekkaya ile birlikte spor yorumcusu Sinan Engin’in bulunduğu öğrenildi. 

İstanbul, Yalova, Kocaeli, Manisa, Muğla, İzmir, Antalya, Sakarya, Trabzon, Tekirdağ, Samsun, Ankara ve Artvin’de eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, baskınlarda işadamı Erdal Acar’ın da aralarında olduğu 119 kişi “şüpheli” sıfatıyla gözaltına alınmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1635492/sarallar-suc-orgutune-yonelik-operasyonda-yeni-detaylar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.