Polise tokat atan astsubay adliyede

Konya'da Dr. Ekrem Karakaya'nın hastanedeki görevi başında şehit edilmesini protesto eden sağlık çalışanları ile güvenlik önlemi alan polisler arasında çıkan arbede esnasında bir polise tokat attığı için gözaltı uygulanan kişi astsubay çıktı. Astsubay N.K.Ö. adliyeye sevk edildi.
Mevlüt Peker
|
08 Temmuz 2022, Cuma - 12:47
Polise tokat atan astsubay adliyede

TTB (Türk Tabipleri Birliği), İstanbul Tabip Odası, İSTAHED (İstanbul Aile Hekimliği Derneği) ile sağlık meslek odaları ve sendikalara üye sağlık çalışanlarınca dün İÜC (İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa) Cerrahpaşa Tıp Fakültesi önünde gerçekleştirilen gösterilerde çıkan arbede esnasında bir kişi polise tokat attı.

Polis ekipleri, Çemberlitaş'taki İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü binasına doğru yürüyüş yapmak isteyen sağlık çalışanlarına izin vermeyince gerginlik yaşandı. Tansiyonun yükseldiği sıralarda, sağlık çalışanı karısına destek vermek için gösteriye katıldığı öğrenilen ve İstanbul İl Jandarma Komutanlığında astsubay olduğu belirlenen N.K.Ö, Çevik Kuvvet polislerinden birine tokat attı. O anlar kameralara yansıdı.

Kameralar tarafından saldırının faili olduğu tespit edilen N.K.Ö’ye polis ekipleri tarafından gözaltı uygulandı. İfadesi alınan ve Emniyetteki işlemleri tamamlanan astsubay N.K.Ö, adliyeye sevk edildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1644396/polise-tokat-atan-astsubay-adliyede
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.