Demokrat Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığına atama!

Demokrat Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığına Arda Yılmaz atandı
Ecem Çetin
|
09 Temmuz 2022, Cumartesi - 18:55
Demokrat Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığına atama!

Demokrat Parti teşkilatlanmaya devam ediyor. 

Teşkilatlanma çalışmaları çerçevesinde Demokrat Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığına Arda Yılmaz getirildi. 

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın imzasıyla yapılan atama sonrası Yılmaz görevine başladı.

Arda Yılmaz kimdir?

31 Ekim 1993 tarihinde Ankara'da doğdu. Aslen Kastamonu İnebolu’lulu olan Yılmaz, İlkokul ve ortaokulu Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Okulunda tamamladı . Lise öğrenimimi ise Gölbaşı Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirdi. Lise eğitimim sırasında yaz aylarında birçok ülkeye gerçekleştirdiği yurtdışı eğitim programları ile başta yabancı dil olmak üzere kültürel anlamda da kendimi geliştirme fırsatı buldu. İngiltere’de yabancı dilini geliştirmek üzerine çalışmalar gerçekleştirdi. Küçük yaşlardan beri hayali olan “Avukatlık” mesleğini icra etmek amacıyla 2011 yılında Başkent Üniversitesi-Hukuk Fakültesi bünyesinde lisans eğitimime başladı.

2015 yılında lisans eğitiminin son bulması ile birlikte 2015-2016 yılları arasında Ankara Barosu nezdinde avukatlık stajımı tamamladı. Küçük yaşlardan beri idealleri peşinden koşan biri olarak belki de en büyük hayali olan avukatlık mesleğini 2016 yılından beri icra etmekte. Aynı zamanda 2018-2019 yılları arasında Kanada’da University of Toronto iş birliği ile yabancı dil (İngilizce) sertifika programına katıldı ve bu programı başarı ile tamamladı.

Yaklaşık olarak 3 senedir de kurucu ortağı olduğu ve merkezi Ankara’da bulunan bir avukatlık ortaklığı bünyesinde hem başka şehirlerde ki çalışma arkadaşları ile ülkemizde, hem de başka ülkelerde ki iş ortakları ile birlikte uluslararası düzeyde çalışmalarımı devam ettirdi.

Aktif siyasi hayatı ise 76 yıllık bir geleneğin son genel başkanı olan Sn. Gültekin Uysal'ın gerek dava adamlığına olan inancı gerekse de çalışma arkadaşları ile belirlediği parti politikalarına olan güvenci sonucu Demokrat Parti’de başlamıştır.

Demokrat Parti’ye Sn. Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın tensipleri ile 29.06.2022 tarihinde "Gençlik Kolları Genel Başkanı" olarak atandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1646081/demokrat-parti-genclik-kollari-genel-baskanligina-atama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.