"Kriminal unsursun, yargılanacaksın"

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medyada tartıştı: Kriminal unsursun, yargılanacaksın!
Onur Çetinkaya
|
10 Temmuz 2022, Pazar - 12:39
"Kriminal unsursun, yargılanacaksın"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy arasında Özdağ'ın Balıkesir'e gideceğini açıklamasının ardından başlayan polemik devam ediyor.

Zafer Partisi'nin 17 Temmuz'da yapacağı il kongresi için kiralanan salonun Balıkesir Valisi'nin baskısı üzerine belediye başkanı tarafından "tadilat başlayacak" gerekçesiyle iptal edildiğini ileri süren Özdağ, 8 Temmuz'da yaptığı açıklamada "Geliyorum. Balıkesir'e almamayı deneyin, görelim gücünüz yetecek mi?" ifadelerini kullanmıştı.

Sosyal medya hesabından Özdağ'a cevap veren Ersoy ise "Yöneticileriniz dilekçeyi daha bugün vermiş. Henüz cevap bile verilmemiş. Bu mübarek arefe gününde böyle bir yalan ve iftirayı ancak senin gibi bir yalan propaganda uzmanı yapabilir ve bundan ancak sen utanmazsın" demişti.

İkili arasındaki polemik devam etti.

''Kriminal unsursun. Yargılanacaksın''

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoya, “Yargılanacaksın” diye seslendi.

Özdağ, ''Mehmet Ersoy sen devlet terbiyesinden yoksun bir adamsın. Ve kriminal unsursun. Yargılanacaksın. Haluk’a selam söyle.'' ifadesini kullandı.

''Delilleri mahkemeye sunmayan namerttir''

Mehmet Ersoy'dan ise Özdağ'a yanıt geldi.

Ersoy, ''Otuz altı yıllık kamu görevim ve siyaset hayatımda hiçbir psikopatın hezeyanları beni mücadelemden alıkoyamamıştır. Elinde herhangi bir delil olup da mahkemelere sunmayan namerttir.'' dedi.

''Cevap alınca hakaret ediyor''

Özdağ, sosyal medya hesabından polemikle ilgili bir paylaşım daha yaptı.

Özdağ,''4000 yıllık devlet geleneğine sahip Türk devleti “devlet krizi” yaşıyor. Vali statüsünde bakan Yrd. Bürokrat siyasi tartışmaya giriyor. TBMM üyesi genel başkana cehaletle saldırıyor. Cevap alınca hakaret ediyor. Suçlanınca hakareti artırıyor. Sonra korkuyor siliyor.'' diye cevap verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1646392/kriminal-unsursun-yargilanacaksin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.