Yazın 81 ilde yurtlar gençlere ücretsiz

Yaz tatilini seyahat ederek değerlendirmek isteyen gençler 81 ilde seçilen KYK yurtlarında ücretsiz şekilde konaklayabilecekler.
Onur Çetinkaya
|
13 Temmuz 2022, Çarşamba - 15:24
Yazın 81 ilde yurtlar gençlere ücretsiz

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu 81 ildeki KYK yurtlarında gençlerin yaz aylarını etkin bir şekilde hareket halinde geçirmeleri amacıyla uygulanacak projenin detaylarını bakanlık merkezinde açıkladı.

Yurtlarda yaz dönemi müjdesini detaylandıran Kasapoğlu,15 Temmuz 1 Eylül tarihlerinde seyahat eden öğrencilere, her şehirde yurtta konaklama imkanının sunulacağını söyledi.

 81 ilde yurtlar ücretsiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, yaz tatilini seyahat ederek değerlendirmek isteyen gençlerin 81 ilde seçilen KYK yurtlarında ücretsiz şekilde konaklayabileceklerinin müjdesini verdiğini hatırlatan Bakan Kasapoğlu, "81 ilimizdeki öğrenci yurtlarımız 15 Temmuz-1 Eylül tarihleri arasında genç seyyahları bekliyor. Tüm gençlerimize yaz döneminde ömürleri boyunca unutamayacakları, keyifli, öğretici ve heyecan dolu yolculuklar temenni ediyorum" diye konuştu.

''Gençlermiz seyahat etsin''

Kasapoğlu,''Pandemide bunu gördük. Karantina uygulamasını başarılı şekilde uygulayan ülkeydik. Bu yurtlar sadece öğrencilerin değil gerektiğinde tüm evlatların. Bu yaz yeni bir uygulamaya geçiyoruz. Bu kapsamda gençlerimiz seyahat etsin istiyoruz.'' dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1652825/yazin-81-ilde-yurtlar-genclere-ucretsiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.