Deva Partisi Ankara İl Başkanı Ali Güven'den 15 temmuz mesajı

Deva Partisi Ankara İl Başkanı Ali Güven 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında "Milletimiz de o gece hainlerin karşısına geçerek cesaretle, inançla tek yürek olarak devletimizi ayakta tuttu. Gücünü tankların paletlerinden alanlar gücünü haktan ve meşruiyetten alanları geçemediler, asla geçemeyecekler" ifadelerini kullandı
Ecem Çetin
|
15 Temmuz 2022, Cuma - 15:30
Deva Partisi Ankara İl Başkanı Ali Güven'den 15 temmuz mesajı

Bugün 15 Temmuz... Hain darbe girişiminin 6. yılı..

Deva Partisi Ankara İl Başkanı Ali Güven 15 Temmuz  Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

15 Temmuz şehitlerini rahmetle anan Güven," Gücünü tankların paletlerinden alanlar gücünü haktan ve meşruiyetten alanları geçemediler, asla geçemeyecekler." dedi. 

Güven, mesajında şu ifadeleri kullandı: 

"Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için"

"15 Temmuz 2016 gecesi demokrasimize karşı hain bir darbe girişimi gerçekleştirildi. Bu darbe girişimine karşı milletimiz amasız, fakatsız, lakinsiz demokrasimize ve ülkemize sahip çıkmak için sokaklara döküldü. Üstadın dediği gibi kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için…Milletimiz de o gece hainlerin karşısına geçerek cesaretle, inançla tek yürek olarak devletimizi ayakta tuttu."

" 251 şehidimiz, sayesinde darbeciler amaçlarına ulaşamadılar"

"251 şehidimiz, binlerce gazimiz ve vatandaşlarımızın sayesinde darbeciler amaçlarına ulaşamadılar. Biz şunu çok net biliyoruz; gücünü tankların paletlerinden alanlar gücünü haktan ve meşruiyetten alanları geçemediler, asla geçemeyecekler.15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde vatanımızın bağımsızlığı için şehadete yürüyen şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyoruz."


http://www.ankaramasasi.com/haber/1656149/deva-partisi-ankara-il-baskani-ali-guvenden-15-temmuz-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.