Ali Güven: "Proje sayılarının daha fazla olması lazımdı"

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 110 projenin daha fazla olmasını gerektiğini ifade eden Deva Partisi Ankara İl Başkanı Ali Güven, "Bu 110 proje değil, 310 proje, 610 proje olmalıydı. 310 proje, 330 proje ile bu lansmanı yapsaydık daha güzel olurdu, daha yerinde olurdu kanaatindeyim" dedi.
Ecem Çetin
|
01 Temmuz 2022, Cuma - 14:47
Ali Güven: "Proje sayılarının daha fazla olması lazımdı"

Deva Partisi Ankara İl Başkanı Ali Güven, Ankara Masası Gündem Özel'de Fatih Atik'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. 

Güven, Ankara Büyükşehir Belediyesinin 3 yılda hayata geçirdiği projeleri paylaştığı  lansmanla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gerçekleştirilen proje sayısının daha fazla olmasını gerektiğini söyleyen Güven "110 proje değil, 310 proje, 610 proje olmalıydı" dedi.

Güven "Program güzel düşünülmüş. Başarılı olması için hazırlıklar güzel yapılmış. Ama içeriğinin daha dolu olmasını beklerdim. Bu 110 proje değil, 310 proje, 610 proje. Proje sayılarının daha fazla olması lazım." dedi.

"Ankara'nın çok eksiği var. Eksikliklerin giderilmesi lazım"

Projelerin seçimden önce hazırlaması gerektiğini ifade eden Güven, "Projelerin seçilmeden önce muhalefet tarafındayken belirlenip, tespit edilip, dosyalanıp, koyulması lazımdı. Seçildikten sonra birtakım işleri, planlamaya kalktığınızda böyle biraz ağır aksak oluyor, geriden geliyorsunuz. Hele bir de karşınızda hükümet de firen yapmaya kalkıyorsa, o zaman işler iyice yavaşlıyor. Buradaki proje sayılarının daha fazla olması lazım çünkü, Ankara'nın çok eksiği var. Bu eksikliklerin bir an önce projelendirilmesi ve uygulamaya geçilmesi lazım." şeklinde konuştu.

"-Cek -cak değil net ifadelerin olmasını beklerdim" 

Güven daha sonra şöyle devam etti: 

"Artık biz bunları yapıyoruz, yaptık, yapmaya da devam edeceğiz diye güçlü bir duruş sergilenmesi lazım. Olacak, yapılacak, edilecek değil, biz problemi yerinde tespit ettik. Bununla ilgili çözüm önerilerimize ulaştırdık, projelerimiz hazır şu tarihte buraya başlayacağız, bu tarihte buraya başlayacağız diye net ifadelerin olmasını beklerdim şahsım ve teşkilatım adına. 

"Daha kararlı daha sağlam projelerle Ankaralıların karşısına çıkmamız lazım"

"Mansur bey emek veren, gayret sarf eden çalışmalarını takip eden bir  il başkanı olarak bunları yapacağına da inanıyorum. Yapması için bizde her bulunduğumuz ortamda üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Olmadığı yerde itekleyeceğiz . Yanlış olduğu yerde yönün düzelmesi için mücadelemizi vereceğiz. Ama daha kararlı daha sağlam projelerle Ankaralıların karşısına çıkmamız lazım." diyen Güven " Genelde sosyal projelerin ön planda olduğu bir çalışma olmuş. Niye sosyal projeler ön planda demiyoruz. Sosyal projeler gerekli ama bunun yanında diğer projelerde gerekli. 110 proje değil, 310 proje, 330 proje ile bu lansmanı yapsaydık daha güzel olurdu, daha yerinde olurdu kanaatindeyim." ifadelerini kullandı

http://www.ankaramasasi.com/haber/1628517/ali-guven-proje-sayilarinin-daha-fazla-olmasi-lazimdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.