Murat Ercan'dan 15 Temmuz mesajı

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, "15 Temmuz, bir ruh. Ve bu ruh, ilelebet sürecek. Türk Milletinin yenilmez ruhunu temsil eden bu ruh, inşallah büyük Türkiye yolunda bize ne kadar tuzak kurmaya kalkarlarsa kalksınlar ,ne kadar kumpas kurmaya kalkarlarsa kalksınlar, Allah'ın izniyle hepsinin üzerinden geleceğiz" dedi.
Ecem Çetin
|
16 Temmuz 2022, Cumartesi - 02:31
Murat Ercan'dan 15 Temmuz mesajı

15 Temmuz  Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Kızılay meydanında etkinlik düzenlendi.  

15 Temmuz ruhunun yeniden yaşandığı kent meydanında Ankaralılar ve çok sayıda siyasi isim anma etkinliğinde toplandı. 

Anma programına katılan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan,  Kızılay meydanında Ankara Masası'na, 15 Temmuz mesajını paylaştı.

"Ankaralı o gün  hainlerin tanklarına, uçaklarına karşı koymak için geldi"

Ercan mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Bu meydan, sembol meydanlardan bir tanesi. Ankaralı o gün bu meydanda, Külliye 'de Genel Kurmay' da şehrin kritik her yerinde adeta vatanı, bayrağı, imanı için çıplak elleriyle o hainlerin tanklarına, uçaklarına karşı koymak için geldi. 15 Temmuz, bir ruh. Bu ruh Alparslan' dan beri kimi zaman İzmir'de Hasan Tahsin oldu, Maraş'ta Sütçü İmam oldu. O gece, 15 Temmuz gecesi, Ömer Halis Demir oldu. Ve bu ruh, ilelebet sürecek. Türk Milletinin yenilmez ruhunu temsil eden bu ruh, inşallah büyük Türkiye yolunda bize ne kadar tuzak kurmaya kalkarlarsa kalksınlar ,ne kadar kumpas kurmaya kalkarlarsa kalksınlar, Allah'ın izniyle hepsinin üzerinden geleceğiz ve büyük Türkiye'yi inşa edeceğiz."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1656785/murat-ercandan-15-temmuz-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.