Altın Portakal Film Festivali afişinde sağlık çalışanları yer aldı

Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 57.si düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali iki afiş ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Afişlerin birinde Fatma Girik, diğerinde ise salgın sürecinde mücadele eden sağlık çalışanları yer alıyor.
Zeliha Demirci
|
14 Eylül 2020, Pazartesi - 17:47
Altın Portakal Film Festivali afişinde sağlık çalışanları yer aldı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ev sahipliğinde 3-10 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek Antalya Altın Portakal Film Festivali bu yıl Fatma Girik’i afişine taşıyor.

Bunun yanı sıra hazırlanan özel bir afişte de, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de 2020 yılının gerçek kahramanları olarak bilinen sağlık çalışanları yer alıyor. Altın Portakal Heykelini havaya kaldıran genç bir sağlık çalışanının tasvir edildiği illüstrasyon afiş çalışması ile tüm sağlık emekçilerine moral verilmesi amaçlanıyor.

Fatma Girik, 1965’te düzenlenen ikinci Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Atıf Yılmaz’ın yönettiği “Keşanlı Ali Destanı” filmindeki, 1967 yılında da“Sürtüğün Kızı” filmindeki performansı ile "En İyi Kadın Oyuncu Ödülü"ne layık görülmüştü.



http://www.ankaramasasi.com/haber/165746/altin-portakal-film-festivali-afisinde-saglik-calisanlari-yer-aldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.