Kızını ve yeğenini kurtardı, kendisi boğuldu!

Niğde ilinin Çiftlik ilçesinde bulunan Narlıgöl'e giren 14 yaşındaki kızı Yağmur Gülsoy ile 16 yaşındaki yeğeni Büşra Aydoğdu'nun çırpındığını fark ederek suya atlayan 42 yaşındaki Sıtkı Gülsoy, kızını ve yeğenini kurtardı ancak kendisi boğularak yaşamını yitirdi.
Mevlüt Peker
|
17 Temmuz 2022, Pazar - 10:55
Kızını ve yeğenini kurtardı, kendisi boğuldu!

Niğde'nin Bozköy beldesinde ikamet eden 42 yaşındaki Sıtkı Gülsoy, piknik yapmak için ailesiyle beraber Narlıgöl'e geldi. Büyükler kendi aralarında sohbet ederken çocuklar da suya girmek istedi. Bir süre sonra baba Sıtkı Gülsoy, kızı Yağmur Gülsoy ile yeğeni Büşra'nın göl suyunda çırpındığını fark etti ve suya atladı. Kızı Yağmur ile yeğeni Büşra'yı kurtarıp göl kenarında bir güvenli alana götürmeyi başaran Sıtkı Gülsoy, gücünü yitirdi ve akıntıya kapılarak gözlerden kayboldu.

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar edilmesi üzerine olay yerine jandarma ekipleri, AFAD ekipleri ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Mersin'den gelen dalgıç polisler ise arama yaptı. Bir süre sonra dalgıç polisler, Sıtkı Gülsoy'un cansız bedenini buldu. Sıtkı Gülsoy'un cesedi, otopsisinin yapılması için Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1657522/kizini-ve-yegenini-kurtardi-kendisi-boguldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.