Çeşme'deki yanan alanlar havadan görüntülendi

Çeşme’ye bağlı Ildır'da dün akşam vakitlerinde başlayan ve rüzgarın etkisiyle hızla yayılan yangın, 3 saate yakın sürede kontrol altına alınabildi. Bölgenin evlere yakın olması sebebiyle daha da riskli hâle gelen yangın sonrası zarar gören alanlar, drone tarafından havadan görüntülendi.
Mevlüt Peker
|
19 Temmuz 2022, Salı - 12:04
Çeşme'deki yanan alanlar havadan görüntülendi

Yangın, dün saat 22.00 dolaylarında Çeşme ilçesine bağlı Ildır Mahallesi’nde başladı. Yangının atılan bir izmaritten dolayı çıktığı ileri sürülen yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla büyüdü.

Alevleri gören vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 5 arazöz, 3 ilk müdahale aracı ve belediye ekiplerine ait çok sayıda itfaiye aracının yanı sıra TOMA aracı sevk edildi.

Evlere yakın noktada çıkan yangın bölgesi yakınındaki 8 ev, 3 restoran ve 3 baraka tedbir amaçlı boşaltılırken, yangın çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi ile 3 saate yakın sürede kontrol altına alındı.

Yangının verdiği hasar ise gün ağardığında daha net görüldü. Drone pilotu Rasim Özkan, yanan alanı havadan böyle görüntüledi:

http://www.ankaramasasi.com/haber/1661186/cesmedeki-yanan-alanlar-havadan-goruntulendi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.