Fren ile gaz karıştı, motosiklet minibüse girdi!

Sancaktepe, kaldırım üzerinden ilerleyen motosiklet sürücüsü, fren ile gazı karıştırınca park halindeki minibüse girdi. Kaza sebebiyle motosiklet sürücüsü hafif yaralanırken, ilginç anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Mevlüt Peker
|
20 Temmuz 2022, Çarşamba - 16:35
Fren ile gaz karıştı, motosiklet minibüse girdi!

Trafik kazası, geçtiğimiz gün öğle saatleri sonrası Sancaktepe’de yaşandı. Kask kullanmayan motosiklet sürücüsü İsmail Ateş, motosikleti çalıştırdı ve frene basarak ağır ağır kalkış yapmayı planladı ancak fren yerine gaza basınca kaldırımda park konumundaki servis minibüsüne arkadan çarptı. Başını minibüse çarpan ve ağır çekimde yere düşen sürücünün yardımına çevredekiler koştu. İlginç kazada motosiklet kullanıcısı hafif yaralanırken şaşırtan kaza güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

“Gazla freni karıştırdım”

Motosiklet ile kaza yapan İsmail Ateş, “Motosiklet arabanın önündeydi gazla freni karıştırdım. Birden gaza bastığım gibi minibüs servisine çarptım. Sağlık durumum çok şükür iyi. Hastaneye gittim sağlık durumum iyi kaza sonrası esnaf arkadaşlar yardımıma koştu. Beni hastaneye götürdüler çok şükür bir sıkıntı yok” şeklinde konuştu.

“Güm diye bir ses geldi”

Kazanın görgü tanıklarından mahalle esnafı Musa Enül, “Kazanın olduğu anda tezgahta börek kesiyordum. Güm diye bir ses geldi. Bir baktım İsmail arkadaşımız yerde yatıyordu. İsmail kardeşimiz ayağa kalktı tekrar yere düştü. Uyanmadı hastaneye götürdük bir şey olmadı çok şükür geçmiş olsun” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1664598/fren-ile-gaz-karisti-motosiklet-minibuse-girdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.