Çivril'de sulama kanalında kaybolan ikinci çocuk da ölü bulundu

Denizli’nin Çivril ilçesinde önceki gün öğle saatlerinde kaybolduktan sonra ölü bulunan 11 yaşındaki Hakkı Bardan’ın ardından 9 yaşındaki Rafet Ergen’den de acı haber geldi. Rafet Ergen, sulama kanalında ölü olarak bulundu.
Ersin Küçükbarak
|
20 Temmuz 2022, Çarşamba - 20:36
 Çivril'de sulama kanalında kaybolan ikinci çocuk da ölü bulundu

18 Temmuz'da Kıralan Mahallesi'nde ikamet eden Rafet Ergen (9) ile Hakkı Bardan’dan (11) haber alamayan ailelerinin 112 Acil Çağrı Merkezine kayıp ihbarında bulunmasının ardından arama kurtarma çalışmaları başlatılmıştı.

Çalışmalar sonrası bu sabah Hakkı Bardan’ın cenazesine sulama kanalında ulaşılmıştı.

Ekipler, kayıp olan Rafet Ergen’i gün boyu aramaya devam etti.

 Küçük Rafet’ten de kötü haber geldi.

Arama kurtarma ekipleri Rafet Ergen’in naaşını da 53 saat sonra sulama kanalında buldu.

Olayın geçmişi

Kıralan Mahallesi'nde ikamet eden Rafet Ergen ile Hakkı Bardan'dan haber alamayan aileleri, 112 Acil Çağrı Merkezine 18 temmuzda kayıp ihbarında bulunmasının ardından bölgeye AFAD, jandarma, itfaiye ve su altı arama kurtarma ekibi sevk edilmişti.

Bir tanığın, çocukları son olarak, mahalleden geçen sulama kanalı çevresinde gördüğünü söylemesi üzerine, arama kurtarma ekipleri arama çalışmalarına bu bölgede başlayarak kanalın akış yönü olan Baklan ilçesindeki tali uzantılarında da yoğunlaştırmıştı.

Çalışmalara Çivril Kaymakamı Turan Soğukoluk, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Veysel Yanık ile vatandaşlar da katılmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1664993/civrilde-sulama-kanalinda-kaybolan-ikinci-cocuk-da-olu-bulundu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.