Otomobil çarparken motosikletten aşağı böyle atladı

Antalya ili Manavgat ilçesinde iki otomobil çarpıştı. Otomobillerden biri çarpmanın etkisiyle paralel yola girdi ve seyir halindeki motosiklet sürücüsüne doğru gitti. Motosiklet sürücüsü ise otomobilin üzerine geldiğini görünce aşağı atlayarak daha ağır yaralanmaktan kurtuldu. O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Mevlüt Peker
|
26 Temmuz 2022, Salı - 14:04
Otomobil çarparken motosikletten aşağı böyle atladı

Trafik kazası Manavgat-Antalya D-400 Karayolunda yaşandı. Manavgat yönünden Antalya yönüne seyreden Mustafa Gök’ün idaresindeki 63 AEB 420 plakalı otomobil, Hatipler Yenimahalle Kavşağına geldiğinde tali yola giriş yaptığı esnada, Gültepe yönünden Manavgat yönüne gitmekte olan Yücel Sert’in yönetimindeki 07 LZ 652 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpışma sonrası Mustafa Gök’ün kontrolünü yitirdiği otomobil bu kez karşı yönden gelen Adnan Şahin idaresindeki 07 LTU 59 plakalı motosiklete çarptı. Otomobilin üzerine doğru geldiğini gören motosiklet sürücüsü ise son anda ani bir refleksle motosikletten indi ve yana atlayarak kurtuldu. Otomobilin çarptığı motosiklet ise kullanılamaz hâle geldi.

Yol kenarındaki iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedilen trafik kazasında yaralı motosiklet sürücüsü Adnan Şahin, olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye götürüldü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1674165/otomobil-carparken-motosikletten-asagi-boyle-atladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.