Yola dökülen zeytinyağı kazalara yol açtı

Manisa ilinin Şehzadeler ilçesinde İzmir-İstanbul karayolu üzerinde seyir durumunda açık kasa bir kamyonette bulunan varillerden yola dökülen zeytinyağları sürücüleri zora soktu. Trafik kazalarının yaşandığı yolda bir motosiklet sürücüsü kayarak hafif yaralandı.
Mevlüt Peker
|
25 Temmuz 2022, Pazartesi - 14:27
Yola dökülen zeytinyağı kazalara yol açtı

Manisa ili Şehzadeler ilçesi sınırları içerisinde bulunan İzmir-İstanbul karayolunun Veziroğlu kavşağında saat 12.30 dolaylarında bir kamyonetin açık kasasındaki varillerdeki zeytinyağları asfalta döküldü.

Zeytinyağının yolu kayganlaştırması sebebiyle kırmızı ışıkta durmakta zorlanan araçlar birbirine çarptı.

Kuşadası’ndan İstanbul’a seyreden bir motosiklet sürücüsü ise kayganlaşan yolda devrildi ve hafif yaralandı.

Jandarma ekipleri olay sonrası yolda önlem alırken, karayolları temizlik ekipleri asfalt üzerinde kumlama çalışması yaptı.

Kayganlaşan asfaltta ilerlemek isteyen motosiklet sürücüsü ise kaza yaptı. Olay yerine gelen ambulansta tedavi edilen motosiklet sürücüsü, Kuşadası’ndan İstanbul’a doğru gitmekte olduğunu, Veziroğlu ışıklarına geldiğinde yoldaki parlayan sıvının su olduğunu sandığını fakat üzerinden geçerken bir anda savrulup yere düştüğünü söyledi.

Vücudunun farklı yerlerinde ve kollarında sıyrıklar ve kesikler oluşan motosiklet sürücüsü, “Ben kaza yaptıktan sonra açık kasa bir kamyonette yaşlı bir adam varilleri düzeltiyordu. Kasadan bir şeyler akmaya devam ettiğini gördüm” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1672716/yola-dokulen-zeytinyagi-kazalara-yol-acti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.