Adana uçağında pilot tarafından yapılan Azer Bülbül anonsu gündem oldu

İstanbul-Adana seferini gerçekleştiren tarifeli uçağın kaptan pilotunun Azer Bülbül’ün ‘Çoğu gitti azı kaldı’ şarkısına atıfta bulunarak yaptığı bilgilendirme anonsu yolcuları gülümsetti. Bir yolcu tarafından kaydedilen o anlar, sosyal medyada yoğun ilgi gördü.
Büşra Bayrak
|
27 Temmuz 2022, Çarşamba - 14:58
Adana uçağında pilot tarafından yapılan Azer Bülbül anonsu gündem oldu

Pegasus Hava Yolları’nın İstanbul-Adana seferini gerçekleştiren tarifeli seferinde yolculara uçuş hakkında bilgi veren uçağın kaptan pilotu, gülümseten bir anonsa imza attı. 

Uçuş esnasında Nevşehir üzerindeyken konuşan pilot, “İç Anadolu Bölgesi üzerinde uçmaya devam ediyoruz. Mevki olarak Ürgüp tarafındayız. Adana'ya inişimizi lokal zaman ile saat 20.40'ta yapmayı planlıyoruz” dedi.

Şarkıcı Azer Bülbül’ün ‘Çoğu gitti azı kaldı’ şarkısına atıfta bulunarak uçuş bilgilerini anlatan pilotun samimi tarzı yolcuları gülümsetti. 

Pilot esprili bir dille, “Aynı Azer Bülbül'ün şarkısında olduğu gibi efendim 'Yandık sevda ocağında, hep gül olsun kucağında, bu şehrin her sokağında aşkımızın izi kaldı, çoğu bitti azı kaldı'. Efendim sesim güzel olmadığı için şarkıyı söyleyemiyorum maalesef, sesi güzel olan birisi varsa o söylesin” ifadelerini kullandı .

Samimi anonsu sonrası yolcular pilotu alkışladı. Bir yolcu tarafından cep telefonuyla kaydedilerek paylaşılan o anlar sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1677663/adana-ucaginda-pilot-tarafindan-yapilan-azer-bulbul-anonsu-gundem-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.