TDP’den TOGG’a destek!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkan Yardımcısı Uğur Aksöz, otomobillerini TOGG’la değiştireceklerini açıklayarak, “Milyarlarca doları dışarı vereceğimize kendi yurdumuzdaki aracımıza vereceğiz” diye konuştu.
Mevlüt Peker
|
29 Temmuz 2022, Cuma - 13:42
TDP’den TOGG’a destek!

TDP (Türkiye Değişim Partisi) Genel Başkan Yardımcıları Uğur Aksöz ve Sabri Erbakan, bazı ziyaret ve temaslarda bulunmak amacıyla Bolu’ya geldi. TDP Genel Başkan Yardımcıları ilk olarak, zehirlenme olaylarının yaşandığı Yuva köyüne ziyarette bulundu ardından parti binasına geçerek basın toplantısı yaptı.

Uğur Aksöz: TOGG bu milletin eseridir, iftiharla kullanacağız

Yerli ve milli otomobil TOGG’a (Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu) kesinlikle destek vereceklerini ve tüm otomobillerini TOGG ile yenileyeceklerini kaydeden Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkan Yardımcısı Uğur Aksöz, şunları söyledi:

“Türkiye ilk defa TOGG markasıyla kendi arabasını yapıyor. Biz iktidarda şu ya da bu parti var, bu arabayı kendine mal ediyor diye düşünmüyoruz. Millî değerlerimiz bize aittir. TOGG bu milletin eseridir. Biz parti olarak genel başkanın makam arabasından başlayarak bütün arabalarımızı TOGG çıkar çıkmaz yerli ve milli arabalarla değiştireceğiz. İftiharla kullanacağız. Vatanımıza, milletimize hayırlı olsun. Milyarlarca doları dışarı vereceğimize kendi yurdumuzdaki aracımıza vereceğiz. Değişimi kendimizde başlatıyoruz. Bütün il başkanlarımıza da talimat verdik. TOGG çıkar çıkmaz bütün partimiz TOGG kullanacaktır. Hükümetten de ricamız bütün kamu kurumları TOGG kullanarak hem reklamını yapalım hem de milli arabamızı dünyaya tanıtalım.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1680733/tdpden-togga-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.