Dolandırılmak üzereyken jandarma müdahale etti

Jandarma ekiplerinin dikkati, dolandırıcılığın önüne geçti. Panik içerisinde dolandırıcılara para göndermeye çalışan adamı fark eden Jandarma ekipleri, dolandırıcılığa engel oldu.
Mevlüt Peker
|
29 Temmuz 2022, Cuma - 14:15
Dolandırılmak üzereyken jandarma müdahale etti

Antalya ilinin Serik ilçesine bağlı Gebiz Mahallesi’nde O.K. isimli adamın telefon görüşmesi yaparken sergilediği şüpheli ve panik davranışları dikkatini çeken devriye görevindeki Gebiz Jandarma Karakol Komutanlığı Asayiş ekipleri, kimlik kontrolü yaptı ve bazı sorular sordu.

O.K. isimli adam, ismini bilmediği şahısların kendisini cep telefonundan aradığını ve kendilerinin savcı olduğunu söylediklerini, isminin FETÖ ile ilgili bir suçta geçtiğini ve verecekleri IBAN numarasına 31 bin lira para yatırması gerektiğini söylediğini anlattı.

Jandarmanın yaptığı araştırmalar sonucunda O.K. isimli vatandaşı telefonla arayan numaraların H.D. ve R.E. isimli kişilere ait olduğu belirlendi.

Asayiş ekiplerinin müdahale ederek dolandırılmak üzereyken şüphelilerin IBAN numarasına para yatırması önlenen şahıs, büyük bir mağduriyet yaşamaktan dakika farkıyla kurtuldu.

Jandarma, şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1680774/dolandirilmak-uzereyken-jandarma-mudahale-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.